Puma otevírá workshop DJ Lab

Puma otevírá workshop DJ Lab

10. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Puma DJ Lab je něco mezi workshopem, setkáním DJingem omámených lidí a contestem, jehož vítězi Puma trochu pomůže s další hudební kariérou. První takový povídací a kreativní večírek proběhne v PUMA Social Club Storu v pátek 15. února. Jeho hlavním hostem bude britský drum’n‘bassový producent a Dj Futurebound.
Mixovat se na PUMA DJ Labu učit nebudete, tyhle skillz si stejně musí natrénovat každý sám. Nasbíráte tam ale zajímavé kontakty a zjistíte spoustu užitečných informací, díky kterým vaši DJskou kariéru budete moci vzít za ten správný konec.

Svoje zkušenosti vám předá velký sympaťák a skvělý drum’n’bassový DJ a producent FUTUREBOUND. Pokud toužíte pokecat s někým, kdo patří v tomhle oboru mezi světové TOP, máte právě na PUMA DJ Labu parádní příležitost. A pak si na něj večer (už jako kamarádi) můžete zaskákat na mejdanu Let It Roll.

DJing má dneska nespočet tváří a možností technických přístupů. Ty vám předvede japonská značka VESTAX, která se nespecializuje jen na gramofony a mixáky, ale i na nejrůznější DJské kontrolory, díky kterým budete za DJ pultem kouzlit mixy o sto šest. Po exhibici VESTAX DJů budete mít příležitost si s odborníky za zády všechno hezky vyzkoušet.

Puma Social Club Store

No a to nejlepší na konec – účastníci PUMA DJ Labu dostanou domácí úkol, na jehož základě vybere odborná porota jednoho DJe, kterého PUMA přijme mezi své blízké přátele. „Budeme s tím člověkem v kontaktu, radit mu s kariérou a zvát ho jako DJe na vybrané akce v PUMA Social Club Storu,“ vysvětluje ambasadorka Pumy, DJka IM Cyber. Právě ona a DJ Radek Honc z Expres radia budou účastníkům workshopu stále po ruce.

Abyste se mohli PUMA DJ Labu zúčastnit, musíte pro to něco málo udělat - odpovědět na následující otázky a svoje odpovědi zaslat do středy 13.2. na email puma@socialclubstore.cz

Co podle tebe dělá DJe dobrým DJem?

Jak by vypadala tvoje party snů?

Na co by ses chtěl zeptat Futurebounda?

Napiš ve zkratce svoje DJské zkušenosti:

Více na FB stránce PUMA Social Club Storu www.facebook.com/kdonespinezaspi nebo na FB události, kde vám také IM Cyber a Radek Honc odpoví na všechny dotazy.

Další důležité odkazy: www.audimpex.cz a www.letitroll.cz

Dodal: Ivana Marcinová, Concept One, a.s.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PUMA DJ LAB

Pátek 15. 2. 2013
Vstup: pro registrované zdarma
Vystupují:
Dj Futurebound
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika