Candy Says již dnes v Akropolis

Candy Says již dnes v Akropolis

20. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Spojte silné popové melodie, francouzský šarm zpěvačky a lo-fi zvuk ve stylu šedesátkového rockového undergroundu a vznikne vám oxfordské kvarteto Candy Says - hudební originál, který se už dnes představí na EuroConnections v Paláci Akropolis.
Tým kolem charismatické vokalistky Juju Sophie vznikl na troskách skupiny Little Fish, která vydala desku pod ochrannými křídly Lindy Perry (zpěvačka 4 Non Blondes a producentka Pink).  Svět velkého hudebního průmyslu je ale začal brzy omezovat a Candy Says je radikální restart kapely. Britské kvarteto svůj sound popisuje jako „lo-fi chic pop“, zároveň se ale také pojmenovali podle jedné skladby The Velvet Underground a na odkaz klasiků navazují přímočarostí i syrovým zvukem, který využívá hudební nástroje z šedesátých let. Výsledkem je veskrze originální mix minulosti a budoucnosti, který ostrovní tisk ohlašuje jako potenciální senzaci roku 2013. Českým zástupcem budou na únorových EuroConnections pražští Ille vedení zpěvačkou Olgou Königovou. 



Další díl EuroConnections chystá na druhou polovinu března  elektro-swingový a jazz-funkový večer s francouzským umělcem Nicolasem Repacem a Samúel Jón Samúelsson Big Bandem z Islandu.

http://www.palacakropolis.cz

Dodal: Eva Kociánová, Palác Akropolis
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EUROCONNECTIONS

Čtvrtek 21. 2. 2013
Vystupují:
Candy Says (UK) + Ille (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika