Modestep vydali první CD

Modestep vydali první CD

24. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská elektro-dubstepová kapela Modestep vydala 11. února svou první, dlouho očekávanou, studiovou desku Evolution Theory. Skalní fanoušci dobře vědí, že v rámci celosvětového turné nám formace desku přijede představit do Prahy už 27. února.
Album vznikalo celé 2 roky nachází se na něm vše, co kapelu během jejich života ovlivňuje: směs dubstepu, metalu, house, hip hopu, electra i popu. Na albu najdeme plno skvělých hostů, jako jsou například Popeska, Koven, Bewham Generals a další. Naživo se tedy máme na co těšit!

MODESTEP podpoří skvělí lokální DJs Suki a S-Bish, a zároveň také britští kolegové Document One. Document One předskakují MODESTEP na většině evropských koncertech turné a dle reakcí publika je jasné, že to byla ta nejlepší volba!

MODESTEP tvoří tři DJs – Josh a Tony Friendovi a Matthew Curtis a trochu nečekaně také kytarista Nick Tsang. Takto dohromady vytváří originální mix dubstepu s rockovými prvky. U dubstepu je spolupráce s živým nástrojem velmi netypická. Svou originalitou si MODESTEP brzy získali velký ohlas. Na svých koncertech ze sebe vydávají všechno a každá jejich show je velkým zážitkem.



Line-up:
MODESTEP
DOCUMENT ONE
Suki
S-Bish

Nenechte si ujít zcela první koncert MODESTEP v České republice. Již 27. února v klubu Roxy!

http://www.modestep.com/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MODESTEP

Středa 27. 2. 2013
Vstup: 440 Kč
Vystupují:
MODESTEP (UK), Document One (UK), Dj Suki
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika