Techno & Minimal kalendář 3/2013

Techno & Minimal kalendář 3/2013

28. 02. 2013  |  Autor: Beewar  |  Komentáře (0)
Pomalu se nám blíží jaro, nicméně zima nám chce ještě naplno ukázat svojí sílu a proto si pro nás ve svých závěrečných dnech připravila pár opravdu zajímavých klubových akcí. Mezi ty bezesporu nejlákavější patří například Techno Animals s Luigi Madonnou nebo House Elements s dvojicí Silicone Soul.
1. 3. - Creative
Creative party se hlásí se svým březnovým dílem, na kterém vystoupí německý bard Bjorn Wilke,  který se na tento event vrací již potřetí a přiveze čerstvý sound z domovského labelu Kaato.
O support se postará dvojice rezidentů Creative, kterou je Subgate, Nkyp a jejich hosté.
 
2. 3. - Cubism
I druhý březnový den bude v pražském Chapeau Rouge patřit kvalitnímu soundu. Svoje umění předvede rodák z exotické Nigérie Ray Okpara, který nyní žije a tvoří v Německu a jehož práce je podepsána pod známým labelem Mobilee.
 
8. 3. - Techno Animals
V pátek 8. 3. se uskuteční poslední Techno Animals v klubu Touster. K této příležitosti přijede stoupající techno star Luigi Madonna, vydávající své lahůdky pod labely Plus8 nebo Drumcode a jehož tracky jsou pravidelně v TOP 10 techno chart na beatport.com.
 
9. 3. – Flow
Na březnovén vydání Flow v klubu Roxy vystoupí jedna z nejvýraznějších postav německého minimalu, zakladatel stylu electroclash, kultovní dj Hell. Krýt záda mu budou již tradičně rezidenti Flow Roman Rai a Fatty M, které na hlavní stage doplní ještě Dj Schwa.
 
9. 3. – Fusion
Sobota 9. 3. bude v pražském klubu Hoodoo patřit Fusion Saturday Rave Party, která je ušita na míru těm, kteří mají rádi underground a stýská se jim po rave mejdanech devadesátých let. Headlinery budou angličtí deepaři Rico Casazza a Jag Kiranmay.

15. 3. - Startech
Na premiérovém vydání party Startech vystoupí jako hlavní hvězda místní oblíbenec Španěl David Moleon, který se představí v dvouhodinovém setu. Výčet jmen doplní například slovinský Dj Splif, nebo maďarští Bentech s Tilthammerem, kteří se představí na second hardtechno stagi.

15. 3. - Dynamix
Další z rozlučkových akcí s pražským Tousterem se uskuteční 15. 3.  pod jmenovkou Dynamix. Jako hlavní host vystoupí rezident jednoho z nejlepších východoevropských festivalů Kazantip, promotér a majitel agentury Ganesha - DJ Weiss.

29. 3. - House Elements
Další ze série klubovek House Elements bude tentokrát patřit oslavě desátého výročí labelu Darkroom Dubs. Hlavní hvězdou budou skotští Silicone Soul, kteří tuto párty roztancovali naposledy v loňském dubnu. O support se postarají rezidenti Biodan, Slater & Tazz.

29. 3. - Techno Deaf
Pátek 29. 3. bude v brněnském klubu Perpetuum patřit oslavám prvního výročí party Techno Deaf. Vystoupí rakouští zástupci groovy techna Joakim A. a Rootles, které podpoří slovenský zástupce groovy a hardgroove techna Dj Dragon Hoang.  
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika