Jay Beck má nový videoklip

Jay Beck má nový videoklip

05. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ucelený příběh, poselství s filmovým dějem. Nový český videoklip, který od března vysílá stanice MTV se cíleně vymyká hlavnímu proudu. Projekt „Maybe“ mladého hudebního producenta Jaroslava Becka – alias Jay Becka, je výsledkem tříleté práce, na které se podílela řada úspěšných tvůrců. 
Hudebním základem je spojení osobité Jay Beckovy taneční hudby a vynikajícího saxofonu Ivana M. Režisér Ondřej Stluka nápad vyprávět videoklipem přijal s nadšením:
 
 „Šlo mi zejména o příběh s nějakým poselstvím, s nějakou ideou. To u většiny současných klipů výrazně postrádám“
 
Dějovou linku videoklipu tvoří příběh boxerky, která nastupuje svůj první velký zápas proti zkušenější favoritce. Přestože jí hod mincí předurčuje prohru, dokáže v sobě najít odhodlání překonat strach a zabojovat. A je to právě vnitřní síla, která dívku dovede k vítězství. Obě herečky, které ztvárnily roli boxerek, se na svůj úkol připravovaly tvrdým boxerským tréninkem více než rok.  Při samotném natáčení pak Linda Petáková i její soupeřka Lenka Kotlánová působily opravdu věrohodně.
Jay Beckova myšlenka vytvořit klip, který se vymyká, celý filmový štáb tak nadchla, že jeho členové neváhali vložit do projektu vlastní prostředky. Náladu v týmu shrnuje produkční Petr Smyczek: „Od začátku bylo jasné, že to nebude ledajaký videoklip. Na tenhle druh muziky nebo filmového vyprávění v klipech v běžných hitparádách nejsme zatím zvyklí. Ale to je přeci výzva!“

Jak se tahle „výzva“ podařila mladému štábu zrealizovat můžete už posoudit sami:
 
Podívejte se také na „Film o filmu“, který souběžně s natáčením videoklipu natočil a sestříhal přímo autor nápadu Jay Beck. Videoklip se natáčel v říjnu 2012 v tovární hale v pražských Vysočanech a v bunkru na Parukářce.


Dodal: Martin Borovička
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika