Havana Club Tour de Bar míří do Brna

Havana Club Tour de Bar míří do Brna

10. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kam v moravské metropoli vyrazit na skvělý a kvalitně připravený drink? Zkuste ochutnat ty, které vám namíchají barmani z těch nejlepších brněnských podniků na  soutěži Havana Club Tour de Bar . Podpořte svého favorita v pátek 29. března na Výstavišti Brno, kde se prostory pavilonu G1 promění ve skutečnou karibskou party.
Do varu vás dostanou podmanivými hudebními rytmy přední čeští Djs a zahraniční interpreti. Do Brna přijede z horké Kuby zpěvák Dariel s muzikanty a také světově známý srbský hudebník GRAMOPHONEDZIE.
 
Jedinečná akce, která současně spojuje barmanskou show a hudební mejdan HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3, již třetím rokem putuje po velkých českých a moravských městech, aby našla ty nejlepší barmany. Po Ostravě a Praze navštíví 29. března Brno. Barmani z deseti soutěžících podniků budou muset po celý večer míchat jeden drink za druhým s  autentickým kubánským rumem Havana Club. Vítězem se stane ten, komu se podaří přilákat ke svému pultu co nejvíce návštěvníků. O přízeň milovníků Mojita, Cuba Libre a dalších budou usilovat tyto soutěžící podniky: Amsterdam Grill Bar, Bastila, Club 007, Fléda, Teepee, Havana Club Bar, Malibu Bar, Mersey, Two Faces a 7 nebe.

havana
 
Podpořit barmany přijede také srbský DJ a producent GRAMOPHONEDZIE, který se stane hlavním lákadlem hudebního programu akce. Jeho vystoupení plní kluby po celém světě, skladby z jeho studia patří k top výběru snad každého DJ a na spolupráci s ním stojí hudebníci frontu před jeho studiem. Atmosféru horkých karibských nocí připomene vystoupení kubánského zpěváka Dariel v jeho Fresh Reggaeton show s doprovodem. Za mixpultem je vystřídá osvědčená DJská sestava z předchozích akcí HAVANA CLUB TOUR DE BAR ve složení Chris Sadler, Pavel, Bidlo, Manio a zástupci brněnské hudební scény.

gramophonedzie
 
Bližší informace najdete na stránkách www.tourdebar.cz a na
www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar. Vstupenky na brněnskou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 29. 3. 2013
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
GRAMOPHONEDZIE (Belgrade, Serbia), Pavel Bidlo, Chris Sadler, Manio, Arco, Hydrophonic, Fresh Reggaeton Live by Dariel
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika