Bryan Gee vystoupí na Shadowbox

Bryan Gee vystoupí na Shadowbox

17. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po vydařené březnové akci s Danny Byrdem je tu další vydání pravidelné klubové noci Shadowbox @ Roxy, která premiérově přivítá v České Republice majitele a šéfa legendární značky V Recordings Bryana Gee.
Bryan bezpochyby patří mezi lidi, kteří stáli u zrodu britské drum & bassové scény a jeho letitá práce tak nemalým dílem přispěla k rozvoji světového drum & bassu. Je tedy nasnadě, že 5. dubna by neměl v pražském klubu Roxy chybět žádný pravověrný fanoušek drum & bassu.O support se postarají DJové Akira, Ark a rezidenti akce 2K & Sweg, které doprovodí trumpetista Chris Vern. Chybět nebude ani chillout a vymazlené projekce od VJ: Quark / astraL d:VISION. Vstupné je do 23. hodin 100 czk. 

Bryan Gee je uznávaný DJ a producent po celém světě, majitel dnes již kultovního vydavatelství V Recordings, které založil v roce 1993 společně s Jumping Jack Frostem.  Od té doby zde spatřilo světlo světa nespočet skladeb, namátkou můžeme jmenovat provařenou věc Jazz Note, nebo drum & bassovou "hymnu" LK. Nesmíme opomenout ani dva sub-labely Liquid V a Chronic, na kterých vychází tracky od lidí jako Zero T, Utah Jazz, Roni Size, Peshay a celé řady dalších. 

 

http://www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHADOWBOX

Pátek 5. 4. 2013
Vstup: do 23:00 100 czk, poté 150 czk
Vystupují:
Bryan Gee, 2K & Sweg & Chris Vern, Akira, Ark, Akira, Ark, 2K, Sweg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika