Koncert Imagine Dragons je vyprodán

Koncert Imagine Dragons je vyprodán

14. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražská zastávka celosvětového turné americké indie-rockové kapely Imagine Dragons hlásí vyprodané SaSaZu. Koncert v SaSaZu proběhne 24. dubna.
Jako předskokany si američtí draci vybrali úspěšnou českou kapelu A Banquet, která byla vyhlášena Objevem roku v anketě Žebřík a sbírá úspěchy na české i mezinárodní scéně. Mnoho kritiků kapelu označuje za jednu z nejpracovitějších a nejmezinárodnějších kapel v České republice. A Banquet označují svůj styl jako futu-roll, nebo chcete-li mix osmdesátkového synthpopu, devadesátkového altrocku, grunge a současné elektroniky.

Zeptali jsme se A Banquet, jak se na Imagine Dragons těší: "Máme fakt velkou radost, že si nás Imagine Dragons vybrali pro svůj pražský koncert! Bude to pro nás zatím největší klubový koncert, jaký jsme kdy hráli, a hrozně se na to těšíme," řekl nám Matěj “Mathieu” Káninský. Michael Vácha dodává: "Hudba Imagine Dragons má skvělý posmutnělý melodie a má to tah na branku. A co jsem viděl ze živáků na youtube tak mají i hodně zajímavou scénu a promakanou show.” A co si A Banquet myslí o názvu kapely Imagine Dragons, který je údajným anagramem, jehož původ je znám pouze členům kapely? "Název je odvozen od jména kapelní lékařky korejského původu - Dr. Maggie Sannoi!" smějí se.


 
Imagine Dragons se těší obrovské popularitě, po vydání alba Night Visions jejich sláva raketově stoupá – vyprodat koncerty na jejich turné je hračka, jejich skladby Radioactive a It’s Time boří hitparády. Tvorba Imagine Dragons se také objevila v počítačové hře Assasin’s Creed III či traileru k další videohře – Defiance.

FB event

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EWERT AND THE TWO DRAGONS (EST)

Úterý 2. 4. 2013
Vstup: 265 Kč
Vystupují:
EWERT AND THE TWO DRAGONS (EST)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika