Make My Heart Explode dnes na Free Mondays

Make My Heart Explode dnes na Free Mondays

14. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V rámci třetích dubnových Free Mondays se 15. 4. do Roxy po pěti měsících vrací nadějná synth-popová formace Make My Heart Explode, která si od svého posledního koncertu v Roxy stihla mimo jiné zahrát coby předkapela na pražském koncertě Hurts.
Stejně jako v listopadu, ani tentokrát nebudou MMHEv ROXY sami, když je doplní kapely Ising, Black Lion a o výživnou afterparty po koncertech se postará hned čtveřice DJs, jmenovitě Lucas Hulan, Lumiere, Alex Neivel a Pat Heart.Ač se Make My Heart Explode dali dohromady teprve v minulém roce, za těch pár měsíců existence toho stihli už docela dost. Kromě zmiňovaného předskakování Hurts letos v březnu, si MMHE loni zahráli také např. na slovenském Grape festivalu nebo na 20. narozeninách ROXY BE TWENTY a jejich singly se chytly v rádiích, první klip se proběhl po televizích a zakotvil v hitparádě Medúza na ČT. Bandzone.cz je vyhlásil jako tip týdne, když dali svoji desku zdarma k poslechu. Daru Rolins zase zaujali natolik, že jim sama pokřtila debut. 



„Při tvorbě rádi překračujeme žánry, střídáme nástroje a stále vymýšlíme, jak dělat věci v hudbě jinak... Baví nás tvořit pozitivní barevnou hudbu s výraznou rytmikou a zbožňujeme silné melodie. Žádné deprese a smutné písničky nečekejte!,” říkají o sobě MMHE, kteří po právu patří podle zdejších hudebních kritiků mezi jedny z největších nadějí domácí scény.

Příznivce alternativního popu by měla zaujmout i pětice Ising, která sama sebe s nadhledem charakterizuje: "Pokud máte pocit, že Chris Martin někdy až moc kňourá, Depeche Mode jsou jen strohá elektronika, u Keane postrádáte kytary a Bonovy brýle vám připadají trochu moc oranžové, budete milovat Ising."

Opomíjet samozřejmě nemůžeme ale ani třetí kapelu, jež vystoupí v pondělí 15. 4. v ROXY - kytarové duo Black Lion, které tvoří Jakub Švejkar (ex-My First Date) a Jan Vegy Táborský (Wild Tides, Birds and Wolves).

Jinými slovy - v ROXY se dnes chystá hodně zajímavý indie večírek, který by měl potěšit všechny hledače nových talentů i milovníky nezávislého popu a souvisejících žánrů. Svou porci muziky dostanou tradičně i fanoušci deep house či tech house, pro něž budou od 22:00 hrát Nightphunk DJs Lucas Hulan a Lumiere, které doplní jejich hosté z labelu Just Like That Alex Neivel a Pat Heart.

http://www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MONDAYS IN NIGHTPHUNK

Pondělí 15. 4. 2013
Vystupují:
Make My Heart Explode, iSing, Black Lion djs: Lucas Hulan & Lumiere, Alex Neivel & Pat Heart (Just Like That)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika