V souboji barmanů zvítězil Che's Café-bar

V souboji barmanů zvítězil Che's Café-bar

21. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Páteční Havana Club Tour de Bar 3 přilákala do pardubické ČEZ Areny téměř 3500 návštěvníků. Po celou noc pro ně míchali drinky barmani z deseti vybraných podniků z Pardubic a Hradce Králové.  Nejvíce se dařilo zástupcům pardubického Che's Café-baru, z HK zabodovali barmani z Pod vobraz music clubu. 
Dechberoucí barmanské exhibice, lahodná Mojita, Cuba Libre a skvělá hudba. „Koktejl zábavy“ nabídla včerejší soutěžní barmanská přehlídka HAVANA CLUB TOUR DE BAR3 v Pardubicích. Z vítězství se nakonec radovali barmani podniku Che's cafe bar, na druhém místě skončil Road café a třetí příčka patřila týmu kavárny U Čtyř Prstů.

„Akce byla výzvou pro všechny zúčastněné, ať už za barem nebo pro samotné návštěvníky. Šlo přece o souboj dvou věčných rivalů, Pardubic a Hradce Králové,“ říká s úsměvem Jiří Tomaško, jeden z pořadatelů akce. „Barmani ze sebe vydali naprosté maximum, aby se blýskli před soupeři a přilákali ke svému barovému pultu co nejvíce lidí,“ dodává.

havana

O výbornou náladu a plný parket se postarala česká djská špička - Pavel Bidlo, Chris Sadler, Manio a Subgate. Východočeskou hudební scénu zde zastoupila dvojice DJs vystupující jako projekt Elektrohands. V žhavých rytmech roztančil pardubickou ČEZ arenu také kubánský zpěvák Dariel se svou Fresh reggaeton live show s muzikanty a tanečnicemi.

 Letošní ročník HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 proběhl v Ostravě, Praze, Brně a nyní i v Pardubicích.

http://www.tourdebar.cz

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 19. 4. 2013
Vystupují:
GRAMOPHONEDZIE (Belgrade, Serbia), Pavel Bidlo, Chris Sadler, Manio, Fresh Reggaeton Live by Dariel, Subgate, Electrohands
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HAVANA CLUB TOUR DE BAR, 19.4. Pardubice
2x dárkový balíček Havana
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika