V New Yorku začíná Red Bull Music Academy

V New Yorku začíná Red Bull Music Academy

02. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V New York City odstartoval 15. ročník největšího hudebního workshopu světa - Red Bull Music Academy 2013. Do světové metropole míří vybraní muzikanti z 29 zemí i současné hudební ikony, jež s mladými talenty povedou workshopy a diskuse.
Během pětitýdenního hudebního svátku od 28. dubna do 31. května zažije vibrující multikulturní město klubové noci, desítky koncertů, audiovizuálních představení i další doprovodné akce. 62 účastníků, kteří byli do letošního ročníku vybráni odbornou porotou na základě svých přihlášek, čekají přednášky hudebních veličin, mezi kterými je například experimentátor Brian Eno, dub legenda Lee "Scratch" Perry, šéf DFA Records/LCD Soundsystem James Murphy nebo disco a elektro pionýr Giorgio Moroder.

rbma
 
Vokalisti, producenti, Djové, instrumentalisti a další talentovaní hudebníci budou mít k dispoziici i devět nahrávacích studií v Chelsea na Manhattanu, kde je čekají nezapomenutelné sessions s profesionály jako Flying Lotus, Just Blaze či Four Tet. Interiér třípatrového objektu si vzal na starost architekt Jeffrey Inaba a místo navrhl jako otevřený prostor pro kreativitu a vzájmenou inspiraci.
 
Po celou dobu konání Akademie, vás bude nejčerstvějšími novinkami každodenně zásobovat Red Bull Music Academy Radio, a to pravidelnou noční dávkou beatů, rozhovorů a zkrácených přednášek vždy ve 24:00 středoevropského času. Nalaď Red Bull Music Academy radio už teď! Red Bull Music Academy Radio Aplikace je dostupná pro iPhone, Android, WindowsPhone a Symbian.
 
Pravidelné novinky z New Yorku hledej na www.redbull.cz/musicacademy nebo na oficiálních stránkách www.redbullmusicacademy.com.
 
sleduj dění na Red Bull Music Academy na twitter.com/rbma

Dodal: Pavel Eichler
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika