Trancefusion Autumn má kompletní line up

Trancefusion Autumn má kompletní line up

05. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Oznamujeme všechna jména pro podzimní edici Trancefusion, která se bude konat dne 28. 9. 2013 v Průmyslovém Paláci v Praze. Stejně jako v září 2012 se tato akce bude konat ve Střední hale a přilehlém foyer. A která jména opanují tentokrát hlavní stage ve Střední hale?
Díky svému osobitému soundu a hudební kreativitě se stal jedním z hlavních průkopníků trance, a my jsme proto velmi rádi, že přijal naše pozvání a zhostí se role headlinera této edice: PAUL OAKENFOLD!
 
Po dvouleté přestávce se do Čech vrátí italský sympaťák a představitel ryzího trance, který se zdejším fanouškům představí již popáté - GIUSEPPE OTTAVIANI, který tradičně zahraje live set!
 
Prozatím na každou Trancefusion přicestovalo mnoho nových jmen taneční scény, kteří se zdejšímu publiku představili vůbec poprvé. A nejinak tomu bude I tentokrát! Dalším djem, který vystoupí v září v Praze, je totiž trancový matador z Ruska - BOBINA!
 
Měli tu čest si zahrát na úplně první Trancefusion Magic a k tomu být protagonisty obou oficiálních warm up parties. A my jsme rádi, že se po dvou letech vrací opět do Prahy sympatické duo z Maďarska MYON AND SHANE 54.
 
Zde je další jméno do mozaiky, které zajisté potěší mnoho opravdových fanoušků trance: svůj live act po boku zpěvačky Ellie Lawson a zajisté i pár old schoolových hitů vám naservírují 4 STRINGS!

trancefusion
 
Vyslyšeli jsme mnohé prosby našich fanoušků a s potěšením oznamujeme
dalšího dje, který byl pro podzimní Trancefusion tolik žádán - je jím INDECENT NOISE.
 
Dalším DJem, který se představí v září fanouškům Trancefusion, bude sympatický seveřan, který si právem v ČR získal již mnoho fanoušků. Je jím JONAS STENBERG!
 
A tím posledním jménem, které uzavírá seznam všech DJs, bude holandský producent JUVENTA!
 
I tato Trancefusion bude, tak jako všechny předchozí, osvěžena live vystoupením některé ze světových zpěváckých hvězd. Na první klubové edici sklidila zasloužené ovace a jsme rádi, že se opět vrátí do Prahy zazpívat své největší trance hity: BETSIE LARKIN.

V současné době se dolaďuje ještě podoba a obsazení stage, která bude tradičně umístěna ve foyer Průmyslového Paláce. Produkce Trancefusion aktuálně zvažuje několik variant a je možné, že do hlasování a podobě této stage, zapojí samotné fanoušky na svých Facebookových stránkách.
 
Více informací na www.trancefusion.cz

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION AUTUMN

Sobota 28. 9. 2013
Vstup: 300 ks za 650 Kč, pak 750 Kč, 850 Kč, 990 Kč na místě
Vystupují:
Marco V, Judge Jules, Guiseppe Ottaviani live, Bobina, Myon and Shane 54, Indecent Noise, 4 Strings, Jonas Stenberg, Juveta, Betsie Larkin live, Talla 2XLC, Taucher, Cold Blue, Dj Falk, Charles Mcthorn a další
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Carl X
06. 05. 2013 | 23:18:22
+0 | -0

Paul Oakenfold

Paul Oakenfold, Sasha a John Digweed to jsou jména na které půjdu vždy a rád...konečně tady někdo chápe, že otřepané jména Markus Schulz a trapáci typu David Guetta už nikoho nenadchnou. Děkuji týmu TF za konečně kvalitní akce.
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika