Dave Owen a Calculon koncem května v Roxy

Dave Owen a Calculon koncem května v Roxy

05. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připravte se na 24. května, kdy do Roxy dorazí američtí d"n"b djs a producenti Dave Owen a Calculon, kteří se v Praze ukáží v rámci svého mezinárodního turné a společně s Roxy a Shadowbox.cz oslaví první rok fotoreportů amerického fotografa Shadowboxu Rye Hallady.
Kromě prvotřídního d"n"b nás tedy čeká také na výstava fotek z těch nej d"n"b akcí uplynulého roku. Těšte se na super muziku, vynikající atmosféru i nějaká ta překvápka! Pojďme si nyní ve stručnosti představit naše americké hosty...

DAVE OWEN
Dave Owen vyrůstal na obou stranách Atlantiku a aktuálně žije v Indianapolis. Mezi jeho srdcovky patří soul, jazz, r&b, hip hop a samozřejmě také d"n"b, který je v jeho podání čistou esencí slova "funk". Dave, jehož věci pravidelně znějí v BBC Radio 1xTRA shows, se těší podpoře takových jmen jako LTJ Bukem, Fabio & Grooverider, Bailey, A-Sides, Makoto, Crissy Criss nebo John B a jak se tento okruh rozšiřuje, začíná být čím dál tím jasnější, že Davea čeká na světové d"n"b scéně velká budoucnost.

CALCULON
Soudě dle Calculonova průlomového singlu s Pawn a Christina Tamayoe, který vyšel na losangeleském labelu SMOG Records, vypadá to, že rok 2013 bude pro toho rodáka z Kalifornie hodně úspěšný. Jeho debutové EP FEEL, které vyšlo letos v lednu na význačném chicagském labelu Loose Squares, se těší velké DJské popdoře od leaderů scény jako Om Unit, Chrissy Murderbot, Fracture, Mark Pritchard, Sinistarr, Stunna, Shiftee, R.A.W. a dalších. Co nevidět se navíc můžeme těšit na další Calculonovi releasy na labelech jako Hot Mom USA, Hyperboloid, Loos Squares, IM:LTD, Good Looking a Rubik Records.

http://www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MUSIC, PHOTOS, LOVE!

Pátek 24. 5. 2013
Vstup: do 23:00 zdarma, od 23:00 za 100 czk
Vystupují:
Dave Owen, Calculon, 2K, SWEG, M4Y4, BLOFELD
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika