Honza Peroutka na Freestyle Mondays

Honza Peroutka na Freestyle Mondays

16. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Honza Peroutka právě dokončil v Rooftop studiu Ondřeje Žatkuliaka poslední míchání a mastering a světlo světa tak za pár dní spatří jeho druhé album s názvem Klukovina.  Nezvykle fresh pojetí hip hopu předesílali už vypuštěné singly Hudba nebo Lidi, k němuž natočil video Paulie Garand a na featu se objevil Rest z Ty Nikdy labelu. 
Album vzniklo za finanční podpory OSA, což  je v českém hip hopu věc téměř nevídaná. Spojení rapu a jazzu není v našich zeměpisných šířkách příliš časté a mladý muzikant Honza Peroutka servíruje svým posluchačům neobvykle příjemný mix muzikantské zručnosti, rapu, živých nástrojů i klasických hip hopových podmazů. Dobrou ruku měl autor Klukoviny i při výběru hostů, na desce se kromě Resta objeví Lara 303, Martin Svátek (Madfinger), Inphy, DJ Opia, Zemaque, Yanna, Debo Mastage.  Podstatnou součástí tohoto alba je i účast skvělých muzikantů, bez nichž by zvuk desky nebyl takový jaký je, jmenovitě například Jirka Vidasov, Petr Benýšek, Jakub Steve Lenz, Ondřej Žatkuliak, Martin Medvěd Linhart a další. Poslední vlaštovkou předznamenávající vydání alba je remix singlovky Lidi, pod ten se podepsal jako producent Ondra Žatkuliak a hosty jsou Rest a Martin Svátek nebo kytarista Petr Benýšek.

Lidi-remix:
http://honzaperoutka.bandcamp.com/track/lidi-rmx-feat-rest-martin-sv-tek



Album bude vypuštěno a křest samotný proběhne 20. května v Chapeau Rouge v rámci jam session mejdanu Freestyle Mondays. Na pravidelné pondělní akci se tentokrát ukáže hromada hostí a návštěvníky čeká plnohodnotný ,,víkendový,, line up. Honza Peroutka si jako hlavní host večera přivede i svou kapelu, která bude hrát pro všechny jamuchtivé rapery, beatboxery a zpěváky. A věřte, že s kapelou v obsazení: Oliver Lipenský (bicí), Roman Černý (klávesy), Matěj Havlíček (basová kytara) se rýmuje jedna báseň. V nečekané roli back rapera se navíc představí Ondřej Žatkuliak, který má na vzniku Klukoviny lví podíl a je v současnosti jedním z nejtalentovanějších producentů nejen hip hopových nahrávek u nás. Křtít se bude za asistence Resta, Lary 303, Martina Svátka, Johnyho Hovorky (Private Collective), Jany Rybníčkové, Dje Fattea a dalších hostí, takže je opravdu na co se těšit! 20.května máte možnost ochutnat Klukovinu na vlastní uši a pokud křest nezvládáte, měli byste si desku minimálně pořídit. V kuloárech se totiž šušká, že o Honzovi Peroutkovi bude tenhle rok hodně slyšet!

Dodal: Lucie Zachová, Chapeau Rouge, Hip Hop Coordinator
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREESTYLE MONDAYS

Pondělí 20. 5. 2013
Vystupují:
Honza Peroutka (křest CD) + LARA 303 + Martin Svátek + Rest + live band: Oliver Lipenský + Matěj Havlíček + Ondřej Žatkuliak + Flowe + Jana Rybníčková + Vojtaano & On Timon + DJs Yofre & Lutor
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika