Jak bude vypadat MXTRONICA

Jak bude vypadat MXTRONICA

08. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jetště poslední týden nás dělí od vypuknutí jedinečné taneční party Mxtronica. Kromě vystoupení mnoha velkých zahraničních hvězd bude 12. května v pražském Průmyslovém Paláci k vidění několik technických unikátů, které dosud u nás nebyly na taneční party použity.
Hlavní Mxtronica stage, která bude umístěna ve střední hale paláce, bude ozvučena nejmodernějším zvukovým systémem L´Asoustics o výkonu 90 kW. Centrální proječní plochy tvoří 70 m2 nejnovějších LED stěn, které budou po obvodu prostoru podpořeny prstencem skládajícím se ze 40ti plazmových obrazovek. Masivní světelný park tak bude dotvářet naprosto jedinečnou audiovizuální show synchronizovanou se speciálně vytvořenými videoprojekcemi s podporou unikátních pyroefektů.

mxtronica

Red Lounge v levém křídle Průmyslového Paláce bude kromě hudební stage se stejně kvalitním a výkonným zvukovým aparátem nabízet i vyvýšenou odpočinkovou zónu vybavenou pohodlnými sedacími soupravami.

mxtronica

Na obou scénách budou během party probíhat taneční vystoupení a performance speciálně vytvořené pro Mxtronica party. Kromě desítek metrů plně vybavených barů bude pro návštěvníky připraveno několik dalších doplňkových aktivit jako fotostudio nebo výroba vlastních triček. Celkem bude použito více než 70 plazmových obrazovek, několik dalších projekčních ploch, obří paniprojekce, atd.

mxtronica

Pro lepší představu přikládáme 3D modely obou prostorů Mxtronica party. Na stránkách k party jsou dále ke stažení 3D videoanimace jak Mxtronica stage, tak i druhé Red Lounge scény.

mxtronica

Tato akce je určena pro kuřáky starší 18. let. Vstup na Mxtronica party je po registraci zdarma, nebo lze zakoupit vstupenky na místě v den konání akce za 250 Kč. Počet vstupenek je limitován.

Veškeré informace na www.mxt.cz .

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika