Bastille se Praze představí koncem listopadu

Bastille se Praze představí koncem listopadu

29. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská indie-rocková čtveřice Bastille se vydává v rámci svého turné  také na cestu kontinentální Evropou a zavítá při něm také vůbec poprvé do Prahy! Bastille se představí 20. listopadu v klubu Roxy.
Zpěvák a leader čtyřčlenné kapely BASTILLE Dan Smith se narodil 14. července, čili ve stejný den, kdy se ve Francii (ovšem v roce 1789) uskutečnila bitva o dobytí pevnosti Bastily. Jeho původně sólový projekt vznikl v roce 2010, postupně se k němu však přidali další tři kamarádi a začalo se pracovat na singlech i EP.

Debutové album Bastille, BAD BLOOD, vyšlo letos a okamžitě oslovilo britské i evropské kritiky a především fanoušky, a následné první turné Bastille se okamžitě vyprodalo. Jejich hitovku Pompeii můžeme znát i z českého éteru, další skladby jako Bad Blood nebo Things We Lost se určitě brzy do českých hitparád přidají.

“Jejich indie-rockové melodie protnuté troškou elektronické hudby připomínají náš nedávný koncert amerických Imagine Dragons - jsou zase trochu jiní, místy temnější, místy uvolněnější, ale minimálně stejně tak sympatičtí! Na Bastille se moc těšíme a věříme, že českému publiku učarují,” řekl zástupce pořadatelské agentury Fource Entertainment.

Přijďte se podívat na úplně první koncert BASTILLE v České republice už 20. listopadu v Roxy! Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketpro od 31.5. 2013.

Oficiální FB event: https://www.facebook.com/events/250680751740282/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BASTILLE

Úterý 18. 3. 2014
Vstup: vyprodáno
Vystupují:
Bastille (UK), Grizfolk (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika