Sheexyboat doprodává poslední vstupenky

Sheexyboat doprodává poslední vstupenky

03. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ještě dříve, než bylo oznámeno jméno hlavního hosta letošního parníku Sheexy Boat - Siopis (Get Physical), byly téměř všechny lístky vyprodány. Loď Odra vypluje s podtitulem Where No Boat Has Gone Before 27. 7. z náplavky u Palackého náměstí směrem Slapy. Posledních 20 lístků seženete v pondělí 3. 6. na baru Chapeau Rouge.
SIOPIS se na lineupu letošního parníku neobjevil náhodou. Tento mladý a talentovaný muzikant se v Čechách poprvé představil na konci minulého roku na párty House Elements po boku legendárních M.A.N.D.Y., kde jeho domovský label Get Physical slavil 10. výročí existence. Svým ranním setem však všem přítomným natolik učaroval, že je opětovné vystoupení v ČR bylo jen otázkou času.

Jannis Siopis
Podívejte se na fotky z prosincové House Elements.

Jannis Siopis je aktuálně jedním z nejnadějnějších talentů ze stáje německého labelu Get Physical. Na taneční scéně však zdaleka není žádným nováčkem – na svém kontě už má více než 50 releasů, včetně skladeb a remixů pro labely jako Crosstown Rebels, Bpitch, Playhouse a samozřejmě i Get Physical. Vedle své reputace producenta a remixéra se však Siopis stále více prosazuje i jako jeden z nejvyhledávanějších německých DJs a pravidelně reprezentuje svojí domovskou značku na parties a festivalech po celém světě.



Dalšími jmény na line-upu kromě rezidentů (Tazz a Biodan) jsou Dj Slater, zakladatel úspěšného českého labelu Tribal Vision Records, dj 2K, který odehraje liquid-funk d’n’b set pro zpestření letošní delší plavby, a dj Error.

Komu bude líto, že se na loď nevydal s námi a přišel o hvězdu z Get Physical, tak si to může vynahradit v Chapeau Rouge, kde pak proběhne od 22.00 afterparty a zároveň i oslava 6. narozenin mejdanu Sheexyhouse za kterým stojí dvojka Tazz & Biodan. Kdo bude mít zakoupen vstup na Sheexyboat 2013, bude mít automaticky vstup do Chapeau Rouge zadara. Dlaší podrobnosti k 6. narozeninám Sheexyhouse naleznete na: https://www.facebook.com/events/158945067618214/

Více info o Sheexyboat: https://www.facebook.com/events/167027103459905

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXYBOAT 2013

Sobota 27. 7. 2013
Vstup: 300 Kč / 500 Kč
Vystupují:
Siopis (Get Physical, Rebellion, DE), Tazz & Biodan, Slater, 2K, Ondrej K & Zissou, Error
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika