Brněnský Majáles

Brněnský Majáles

09. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Brněnský Majáles je jednou z nejvýznamnějších akcí v Jihomoravském regionu. Vyvrcholením celých majálesových slavnostní je velkolepý open-air, kde 10.května od 13.00 vystoupí v Mariánském údolí na dvou pódiích skupiny J.A.R., Tata Bojs, Kryštof, Mňága a Žďorp, Wohnout, Ready Kirken, Slonovski Bal, Sunshine, Polemic, Skyline a mnohé další.
Majáles v Brně je největším ze všech projektů konaných pod hlavičkou Český Majáles 2006. Minulý rok se akce zúčastnilo přes 15 000 lidí, letos pořadatelé očekávájí ještě větší návštěvnost. Také proto se Brněnský Majáles letos přestěhoval do Mariánského údolí. Zdejší podmínky poskytují dostatečný prostor pro dvě obří pódia. „Letošní program je téměř dvakrát kvalitnější než minulý rok, na dvou pódiích vystoupí špičkové české i slovenské kapely,“ komentuje jeden z pořadatelů Michal Šamánek, „co se týče zázemí Majálesu, po zkušenostech z minulého roku bude zajištěna mnohem širší nabídka občerstvení a více než dvojnásobně posíleno hygienické zázemí.“

Nad akcí převzal záštitu první náměstek hejtmana Jihomoravského kraje Ing. Milan Venclík. Hlavní den oslav začíná se svým programem už od 13:00 a neskončí před půlnocí. Na Unreality a Metropolis stage se postupně představí špička české a slovenské hudební scény v čele s kapelami J.A.R., Tata Bojs, Kryštof, Mňága a Žďorp, Ready Kirken, Wohnout, Polemic, Gaia Mesiah, Sunshine, Skyline, ale také Chiki liki tu-a, PSH nebo Jaksi Taksi. Exkluzivním hostem jsou francouzští představitelé balkánské dechovky Slonovski Bal, které zná Brno z vynikajících koncertů na Flédě. Hudební program otevřou vítězové třetího ročníku talentové soutěže kapel Nová krev. Pódium a zvuk, který letos uvidíte na Majálesu, jezdil např. s Kabáty na tour Dole v dole, takže určitě slibuje mimořádný zážitek.

Cena vstupenky je v pravdě symbolická – 99 Kč v předprodeji. Přestože jde o studentský festival, akce nemá žádná věková či jiná omezení vstupu (např. pouze pro studenty). „I přesto, že tento rok je program a technika prakticky dvakrát nákladnější, podařilo se nám udržet cenu vstupenek na takto nízké úrovni. Navíc – stejně jako loni – ke každé vstupence zakoupené v předprodeji získáte studentský volňásek 1+1 do multikina na libovolné představení,“ uvádí výhody Michal Šamánek. Na místě budou vstupenky za 150 Kč.

www.majales.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika