Xindl X přichází s letním hitem Casio

Xindl X přichází s letním hitem Casio

03. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mám rozehrát svoje Casio? Asi jo! To je refrén nejnovějšího singlu Xindla X z poslední desky Lá$ka. Na ní je však i v jiné verzi, než ve kterých ji Xindl X připravil pro hraní v rádiích. Původně totiž byla psaná pro představování členů kapely při koncertech a nikdo na začátku netušil, že bude jednou z nejoblíbenějších.
Xindl X k ní dodává: „Píseň Casio je parodie všech těch mačistických rapperských textů, kde rappeři s oblibou opěvují sami sebe, jací jsou borci, jak "mají fejm" a jak "jedou bomby". V našem songu jsme to záměrně přetáhli do extrému. S ohledem na to, jak jsou naše singly oblíbené u dětí, připravili jsme pro rádia jemnější verzi, ve které neopěvujeme své schopnosti postelové, ale své schopnosti taneční. Věřím, že ale i tak ta parodie z toho nezmizela a písnička si udržela svůj vtip.“
 

Premiéra klipu Casio by měla být v průběhu prázdnin. Xindl X ho připravuje spolu s režisérem Jaroslavem Fuitem autorem klipů k Lásce v housce, DigiHrachu a Štědrému večeru. „Casio klip by měl začínat tam, kde video ke Štědrému večeru končilo. Má podtitul Ježíšek vrací úder. Věřím, že kdo má rád černý humor, si v něm přijde na své.“ dodává Xindl X.

Xindl X kromě letního hraní (Colours of Ostrava, Festival Okoř, festival Benátská noc nebo Rock for People, kde vystoupí spolu se čtrnáctičlennou dechovou sekcí Orchestru Karla Vlacha a dalších) připravuje materiál na další desku.

Pravidelně aktualizované naleznete na www.xindlx.cz

Dodal: Johana Turnerová, Turner PR
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika