MeetFactory je zaplavena uměním

MeetFactory je zaplavena uměním

03. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Navzdory přírodním živlům kulminuje program ve smíchovské MeetFactory. Zítra má premiéru představení amerického souboru Fault / Line, pozítří je vernisáž výstavy Zbytečný úklid, v pátek bude dlouho očekávaný koncert Emiky společně s Kvartetem Apollon a sopranistkou Michaelou Šrůmovou. V sobotu se celý dům otevře návštěvníkům Pražské muzejní noci.
Fault / Line je nové divadelní představení kritizuje opatření, která byla v USA přijata v rámci Války proti teroru. Texas Tech University uvede v MeetFactory světovou premiéru hry Fault / Line, divadelního projektu, který se ptá, co je přístupné a co už je příliš, v boji proti terorismu. Americký soubor odehraje své představení ve dnech 4. až 7. června a to pouze v anglickém jazyce. 

Výstava Zbytečný úklid představí Pipilotti Rist v mezinárodní skupinové výstavě, která představí díla přední současné umělkyně Pipilotti Rist spolu s nastupující generací českých umělců: Jan Nálevka, Janek Rous a Lucia Sceranková, tandem z New Yorku Kristýna a Marek Milde a rezident MeetFactory z Japonska Masaru Iwai. Výstava Zbytečný úklid má vernisáž 5. 6. a potrvá až do 28. 8. 2013.

Emika, nekonvenční britská zpěvačka a producentka českého původu Ema Jolly představí novou desku (tři dny před oficiálním vydáním na labelu Ninja Tunes) společně s Kvartetem Apollon a Michaelou Šrůmovou. Unikátní koncert se uskuteční tento pátek, 7. června ve smíchovské MeetFactory. 
 

Pražská muzejní noc již podruhé proběhne ve všech prostorách MeetFactory a nechá návštěvníky nahlédnout pod ruce našich rezidenčních umělců, navštívit všechny prostory a vychutnat si nezaměnitelnou atmosféru smíchovského industriálního prostoru.

Více informací najdete na www.meetfactory či na https://www.facebook.com/MeetFactory

Dodal: Petr Hrubeš
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EMIKA

Pátek 7. 6. 2013
Vstup: 290 - 450 Kč
Vystupují:
Emika (GB)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika