Hip-hopová Chapeau Connection bude každé pondělí

Hip-hopová Chapeau Connection bude každé pondělí

07. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V květnu odstartovala v pražském klubu Chapeau rouge nová pondělní noc s názvem Chapeau Connection. Ta si brousí zuby především na příznivce hip hopu, RnB a dalších aktuálních urban music žánrů.
Tato noc v jednom z nejstarších klubových prostorů má kromě zábavy za cíl zvát a spojovat domácí se zahraničními DJs, propojovat kolegy z rozdílných žánrů či ostřílené bardy s nastupujícími talenty. Jednou měsíčně si pak můžete vychytat a přijít se něčemu přiučit na podvečerní workshop, který je vždy zaměřen na jedno téma a přijít na své si v nejbližší době mohou třeba Djs, producenti nebo rapeři.

Červnová vydání odstartoval bývalý člen nezapomenutelných Chaozzz a rezident klubu Dj BA2s společně s domácím členem Freestyle Mondays a o něco mladším Djem Yofrem. Druhé červnové pondělí 10. 6. potká Prahu město Hip Hop Kempu Hradec Králové. Hlavní město a také Black Dynasty nebo FX Bounce bude totiž reprezentovat DJ Saybon. Sekundovat mu mladý talent DJ Amdman, takže se můžete těšit na večírek, jak se patří a užijí si ho především tancechtiví návštěvníci.

17. června jsou zváni všichni DJs včetně začátečníků na DJský worshop. Sejde se tu totiž několik těch, kteří pravidelně v Chapeau Rouge hrají a budou si navzájem ukazovat svoje vychytávky, triky a budou se tu vyměňovat i DJské názory a zkušenosti. Workshop začne po osmé hodině a je zcela zdarma. Po něm se už vlády nad Chapeau Connection chopí dva výborní domácí DJs. Urban Killerz aka DJ Fatte a DJ Zerwox se řadí mezi osvědčená jména a tihle dva umějí roztancovat osazenstvo klubu bez ohledu na národnost nebo oblíbenost určitého hudebního žánru. DJ Fatte z Ty Nikdy labelu patří navíc mezi nejrespektovanější a nejplodnější producenty a DJs na české hip hopové scéně.

24. června mohou nejen školáci slavící příchod prázdnin vyrazit na rezidenta jam session Freestyle Mondays a soutěže EODUB DJe Shock O. Parťáka mu pro tento večer bude dělat DJ Dragon, rovněž pražský DJ, kterého jste mohli loni potkat třeba na Freestyle Corneru na Hip Hop Kempu, i když tenhle mladík se pohybuje zatím spíše na undergroundovější úrovni a je členem kapely PP crew.

Vstup na všechna vydání Chapeau Connection je zdarma a užít si zde můžete třeba Cuba Libre za 65,-Kč nebo Connection drink za 50,-Kč. Stačí si jen vybrat svého oblíbence a už nemusíte přemýšlet, kam vyrazit při pondělku za zábavou!

http://chapeaurouge.cz

Dodal: Lucie Zachová, Chapeau Rouge, Hip Hop Coordinator
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHAPEAU CONNECTION

Pondělí 24. 6. 2013
Vystupují:
DJs Shock'o & Dragon
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika