Prago Union pokřtí novou desku na Flédě

Prago Union pokřtí novou desku na Flédě

12. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S novými Prago Union je to vážné... Ne, vážně... Je to na spadnutí. Tak se raději něčeho držte, protože pro Vás máme, nejenom termín (16.6.2013), ale i cover a tracklist nadcházejícího alba Prago Union - Vážná Hudba.
Kdo zná Prago, ví, že tak vážné to zase nebude. Alespoň tedy s tou hudbou. Kato dělá, co může, aby si uchoval smysl pro humor, i když tam venku je to léčebna na vycházce.

Vážná Hudba je soundtrack těch dvou let, které uplynou od vydání zatím posledního nosiče Prago Union - V Barvách. Po této koncepční odbočce, kdy si Prago krátili čas experimentováním s pastelkami, zatímco jezdili křížem krážem po Česku, Slovensku i jinde, ale nastal čas dostát svým slovům a vrátit se hlavou do oblak. Takový byl plán a výsledek budete mít co nevidět ve svých rukou.

PRagoUnion

Na novém albu napočítáte celkem 21 skladeb, z nichž jste mohli slyšet akorát před rokem vypuštěný "Rolák" a částečně i pecku "Naodpis", který si zahrál spolu s Katem v jeho hereckém debutu ve filmu Čistá Práce, ačkoli pod názvem "Den Zúčtování" a v remixu WWW. Jinak je rozsáhlá stopáž Vážné Hudby polem veskrze neoraným, zato zase Prago jako poleno, o tom žádná. Většinu produkce obstaral standardně „z nouze“ sám Kato, jak by řekl, avšak zdatně mu zasekundovali i parťák na stagei i ve studiu DJ Maro nebo Ondřej Žatkuljak či australský producent M-Phazes, patřící k momentálně nejvyhledávanějším beat-makerům rapového podzemí s pracemi pro jména jako Masta Ace & EdO.G, M.O.P., Talib Kweli, Erick Sermon apod. Jeden beat vysekl dokonce El Boogie - bubeník Champion Sound - doprovodné živé kapely Prago Union, jejíž ostatní členové si na Vážné Hudbě také provětrali svůj „vercajk“. To ostatně přišel, již tradičně, učinit i Yarda Helešic se svou kytarou a již méně tradičně Matěj Ruppert se svým hlasem a Roman Holý se svými mašinkami... Zapomenout nesmíme ani na zpěvačku Deni.

Kdo čekal seznam hostů tlustý jako Zlaté Stránky, bude si muset ještě chvíli počkat anebo se muset poohlédnout po nějaké té kompilaci. Tohle je totiž nová deska Prago Union a tady, jak víme, diktuje hudba, nic jiného. Ani Kato. Vážně, křest desky proběhne 20. června na Flédě.

Dodal: Andrea Vojtechovska , Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: PRAGO UNION

Čtvrtek 20. 6. 2013
Vstup: 180 - 220 Kč
Vystupují:
prago union, champion sound livě band & krotitelé dechů
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika