Freakfolkové sesterské duo CocoRosie míří do Prahy

Freakfolkové sesterské duo CocoRosie míří do Prahy

17. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Bianca a Sierra Casady, freak-folkové královny CocoRosie, se po roce vrací do Prahy. V intimní klubové atmosféře Divadla Archa představí duo ve středu 19. června svou zcela novou desku Tales of A Grass Widow. Dvojice, která proslula smyslně ležérním mixem elektroniky a exotiky slibuje českým divákům hravou hudebně – vizuální show.
Sestry Casadyovy se po dlouhém odloučení sešly před deseti lety v Paříži. Jejich reunion vedl ke vzniku CocoRosie, které v roce 2004 debutovali na hudební scéně albem La Maison de mon Rêve. Jejich neotřelý a osobitý hudební výraz je katapultoval sestry na vrchol freakfolkové indie scény vedle souputníků jako Antony Hegarty či Devendra Banhart.
 

CocoRosie do Prahy přijíždějí v rámci svého turné k páté řadové desce Tales of a Grass Widow, která vyšla na konci května. Jedenáct skladeb se zrodilo, podle CocoRosie, velmi intuitivně z příběhů a postav, které nesly v hlavě. Britský deník The Guardian ji hodnotí jako nepřehlédnutelnou a svěží nahrávku snoubící pulzující elektroniku s organickou poetikou.

Kapela se do Archy pravidelně vrací od roku 2007. 19. června se Praze objeví po necelém roce, kdy v Divadle Archa předvedla jeden z nejžhavějších večírků loňského koncertního léta. O popularitě kapely mezi českými posluchači svědčí i fakt, že koncert je již téměř vyprodán.
 

Dodal: Pavlína Svatoňová, Divadlo ARCHA
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

COCOROSIE

Středa 19. 6. 2013
Vstup: 490 Kč / 590 Kč
Vystupují:
CocoRosie
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika