Report z Circulator v Crossu

Report z Circulator v Crossu

18. 06. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
O tom, že 14. června vyrazím do Crossu na párty Circulator, jsem věděl už několik týdnů. Tahounem pro mě byli totiž italští The Sickest Squad a já jsem očekával plný klub i slušný příděl hardcoru s frenchcorem. A co jsem očekával, jsem také dostal.
Je pátek 14. června a v pražském klubu Cross se začíná psát další dějství na poli domácí harderstyles scény. Hlavními protagonisti večera pro mě jsou jednoznačně italští The Sickest Squad, domácí Hungry Beats, Dirty Z a Ychy. Ti, kdo dorazili na tuto párty a mají rádi pravý hardcore a frenchcore, rozhodně nebyli zklamáni.
 

Do klubu jsem raději dorazil o dost dříve, než je u mě zvykem. A to už na půl osmou. Okolí klubu již v tu dobu bylo příjemně obsazeno. V kavárně jsem našel jedno z posledních míst u svých známých na pokec před akcí. Všichni byli vesměs plni očekávání, co se večer bude dít. Po 22 hodině jsem si na dvě hodinky odskočil na Žižkov na kamarádovy narozeniny. Sice mě na chvíli mrzelo, že opouštím prostory Crossu, ale kamarád neslaví své životní jubileum každý víkend. Bohužel stejně tak ani The Sickest Squad tu nejsou každý víkend. Takže nezbylo nic jiného, než si večer dobře rozplánovat.

Do Crossu jsem se vrátil až jednu hodinu po půlnoci. Obával jsem se nejhoršího, že klub bude praskat ve švech. Bohužel se mé obavy naplnily. Stage byla zahalena do tmy, světelný park blikal ostošest a za dj pultem stáli The Sickest Squad. Parket narvaný k prasknutí. Ve vzduchu vlálo nad davem do 10ti vlajek s logem The Sickest Squad. Dokonce jsem zahlédl i několik triček s totožným logem. Ano, konečně! Konečně to začíná vypadat na podobné úrovni jako v zahraničí! Italští diktátoři se s tím ani na chvíli nemazlili a sázeli tam jednu svojí pecku za druhou - IN72, Shadowlands Anthem (The Sickest Squad remix), Keep On F**cking, New Shit a Offsick. Došlo i na vyhoukané Children of core a v setu nemohli vynechat ani mé oblíbené I will found you.




Hodina a půl ve společnosti The Sickest Squad uběhla jako nic. Italské matadory vystřídalo domácí producentské duo Hungry Beats. Plný parket ale jen tak neprořídl a do konce jejich živého vystoupení byla cítit ta správná párty atmosféra. Chlapci přivezli dost věcí ze své produkce, které výborně zafungovaly na parketu. Převážně hráli skladby z jejich posledního alba The beginning of hell. Kluci mě opět jasně přesvědčili, že patří mezi domácí špičku. Ale to ještě nebylo vše.

Čas letěl jak splašený kůň a náhle byly čtyři hodiny ráno a u pultu došlo k dalšímu střídání – u mašinek za pultem se objevil Dirty Z. Vystoupení tohoto dlouhána ve mně zanechalo výborný hudební zážitek. Na domácí párty se jen tak nestává, abych slyšel tracky jako Angerfist - Right Through Your Head (Tieum Remix), Dj Mad Dog feat. Noize Suppressor – Fire nebo Art of Fighters – ITFK. Došlo i na jeho produkci DirtyZ - Fuck It. No a skoro v samém závěru zazněl Neophyte & Tha Playah – Trasher. To je přesně track, který se hodí na konec setu. Skvělá práce! Výborný set!

Párty pro mě uzavřel  Ychy. I ten si v průběhu svého vystoupení dokázal udržet plný parket. No aby taky ne! Při jeho citu pro výběr tracků to snad ani jinak nešlo! Zahrál DJ Mad Dog - A night of madness, Anime - A-Bomb nebo Traxtorm Gangstaz Allied - Hardcore Italia. To bylo něco. Parket plný spokojených posluchačů. Víc takovýchto domácích párties!

Po hudební stránce se Circulator proměnil v zážitek, na který se jen tak nezapomíná. Dobrý pocit z tak vynikající párty mě vede ke zjištění, že české publikum dovede ocenit kvality takovéto akce. Tak velkou návštěvnost na domácí akci jsem již delší dobu neviděl! Bezesporu patří velký dík organizátorům, že k nám vozí taková jména! Již teď se příznivci tohoto žánru mohou těšit na Prague Nightmare Label Night: XL Edition, která proběhne 30. srpna na tomtéž místě. Ta bude zároveň součástí Imagination Warm Up parties a představí se na ní další zahraniční ikona - The Braindrillerz! Těšte se!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CIRCULATOR

Pátek 14. 6. 2013
Vstup: 100 Kč / 150 Kč
Vystupují:
The Sickest Squad (Audiogenic, IT), Dj A.M.C. & Mc Phantom (Titan, UK), N3AR (IT), Hungry Beats, Bifidus Aktif, Tony & Dino, Prague Nightmare, Dirty Z, Mersi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika