Kesha rozpoutává pekelnou párty v SaSaZu

Kesha rozpoutává pekelnou párty v SaSaZu

26. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zatímco Ke$ha v parném létu jede divoké turné společně se svým hudebním soukmenovníkem Pitbullem celými Spojenými Státy, bojují čeští fanoušci s přívalovými dešti a únavnými vedry. Brzy se však dočkají příjemného osvěžení: Ke$ha směřuje na turné Evropou, při němž zavítá ve čtvrtek 18. července také do pražského klubu Sasazu.
Ke$ha si momentálně užívá turné s kubánsko-americkým zpěvákem Pitbullem, který Českou republiku navštívil vůbec poprvé loni v létě. Podle amerického deníku Philly je toto na první pohled nečekané spojení dílem génia: jejich show jsou velkolepé, plné zábavných poznámek obou hvězd, šikovných tanečníků i kvalitních kapel. “Dneska to uděláme velký, budem zářit jako hvězdy,” zpívá Ke$ha, definujíc celou vizáž probíhajícího turné.
 

3. července přesídlí do Evropy, nejprve vystoupí v Irsku, aby se posléze přesunula na několik festivalů probíhajících v Belgii, Dánsku, Švédsku, Anglii - a samozřejmě také na samostatné vystoupení probíhající v Praze. Na evropské turné si s sebou Ke$ha Pitbulla už nebere - také proto, že mnoho vystoupení zde je pro ni premiérových.

Nedávno se Ke$ha ocitla na přebalu amerického lifestyle magazínu SELF. V rozhovoru pro SELF vysvětlovala, jakým způsobem se stravuje a jak žije: “Lidé si možná myslí, že pořád někde vysedávám a popíjím whisku, ale to bych v životě nemohla přežít tříměsíční turné, kdybych se každou noc opíjela. Všechny mé show jsou nabité energií, tančím, zpívám, pobíhám po stagei - turné je strašně fyzicky vyčerpávající, a trénuji na něj pomalu stejně, jako na maraton.”

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro a také jsou k dispozici ve speciální nabídce pražské sítě Bontonland. Nepropásněte první koncert Ke$hy v pražském Sasazu, 18. července 2013, a kupte si vstupenky už teď!

Hlavním mediálním partnerem koncertu je Rádio Evropa 2.

Oficiální Facebook Event: https://www.facebook.com/events/259708314164943/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KESHA

Čtvrtek 18. 7. 2013
Vstup: 890 Kč / 990 Kč
Vystupují:
Ke$ha (USA), Mista, Raego, ONdray
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika