Švédské Icona POP zahrají v Akropoli

Švédské Icona POP zahrají v Akropoli

03. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Švédská dvojice dJek vystupující pod jménem Icona POP prýští odvážnou směsicí elektronického popu, indie a punku, a v Praze se představí vůbec poprvé 26. října v Paláci Akropolis. ICONA POP omámily hudební scénu loni v létě se svojí hitovkou I love it. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro od 5. července.
ICONA POP jsou dvě dJky, Caroline Hjelt a Aino Jawo, pocházející ze švédského Stockholmu. Momentálně však tvoří svoji hudbu střídavě v New Yorku a Los Angeles. Duo už vydalo dvě EP a jedno studiové album a dále poctivě pracují na dalších hitech. Hitovka I LOVE IT se objevila také např. v počítačové hře NEED FOR SPEED: MOST WANTED, v německé televizní reklamě na Coca-Colu a stala se z ní i průvodní skladba jedné z amerických reality shows - však má také přes 25 miliónů shlédnutí na YouTube a bezpočet remixů!
 

“Moc nás těší, že se nám podaří do ČR dovézt právě ICONA POP. DJky se jedna bez druhé neobejdou nejen co se vokálů týká - však se také seznámily na jedné houseparty, padly si do oka a další den na to založily kapelu. Jejich letní hitovku zná snad každý, ale je v nich mnohem víc, než přímočarý pop - experimentují, navazují zajímavé spolupráce s jinými umělci. Bude se nač těšit, protože v Akropoli zaručeně připraví pořádnou párty!” vyjádřil se k vystoupení ICONA POP jeden ze zástupců pořadatelské agentury Fource Entertainment.

Nepropásněte tuhle parádní akci - zajistěte si své vstupenky již teď v síti Ticketpro! Vstupenky stojí 495.- Kč (včetně poplatků) a v prodeji jsou od 5. července.

Oficiální Facebook Event: https://www.facebook.com/events/675687659124543/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ICONA POP - ZRUŠENO

Sobota 26. 10. 2013
Vstup: 495 Kč v předprodeji
Vystupují:
Icona Pop (SWE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika