Last info na Techno Kongres

Last info na Techno Kongres

12. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kromě shrnutí všech informací, včetně line upu, také připomínáme, že ještě dnes si můžete zarezevovat lístek za nejnižší cenu 80 korun a získat zdarma CD.
Kdo se rozhodne tedy zítra zavítat na do Abatonu, ten rozhodně neprohloupí a může se těšit na pořádnou porci muziky, kterou mu bude na třech scénách servírovat téměř třicítka DJs včetně tří live actů. Shrňme si tedy, kdo že se to tedy postaví na 3 pódiích za mix:

Horní patro, které bude hostit hlavní stage, se ponese převážně v duchu klubového techna s malou lahůdkou nakonec. Každý DJ na ní bude mít vyhrazenu zhruba hodinku svého času a většina „párečků“ bude hrát ze 4 gramofonů a 2 mixů, takže všechno bude určitě pěkně ocejpat a můžete se tak těšit na rychlou smršť mixů.

Celou akci otevře už v 21:00 první dvojice DJs, zástupci pořádající Nextwave Production – DJ Zviry a DJ Wector, kteří budou zatím zvuk i gramofony jen lechtat, aby tak první příchozí pomalu připravili na nadcházející jízdu, která na sebe určitě nenechá dlouho čekat.

Ti, kdo znají hudbu, kterou se obvykle prezentují DJ Spyro a DJ Subgate ze severočeského bookingu Dynamic-line, by si mohli myslet, že by tomu tak mohlo být již právě s jejich příchodem, ale nechme se překvapit, uvidíme, co si pro nás ve svém společném setu od 21:45 připraví.

Následovat bude hned další dvojička reprezentující barvy pražského projektu Rubicon DJ Dialect a DJ Reznyk. Spolu jste je měli možnost slyšet poměrně nedávno v klubu Cross na akci Aircross, kterou společně každý měsíc pořádají. Tento večer se během jejich hraní DJ Reznyk postaví za dvojici gramofonů a DJ Dialect si otevře svůj laptop a bude přimíchávat svoji vlastní tvorbu! To vše od 22:45.

Po nich už bude ale připraven jeden z hlavních bodů večera, živé vystoupení Elektrabela, který rozjede svou dynamickou a promyšlenou techno jízdu, kterou dozajista musí rozhýbat všechny, kteří se budou momentálně na techno stage nacházet, či pouze procházet. :) Jeho čas přijde půl hodiny před půlnocí a těšte se!

DJ Skipworker a Franke, zástupci Sewer.techno se společně za gramofony postaví po třičtvrtěhodinové masáži od Elektrabela a pokusí se roztancovaný dancefloor udržet v té správné provozní teplotě, aby pak v 01:15 byli všichni připraveni na pomalu již legendu české technoscény, zástupce bookingu Techno.cz, DJe Pavla Krejdla. Jeho set bude určitě jedním z toho nejlepšího, co bude mít možnost během večer slyšet, takže doporučujeme nepropásnout!

DJ Logick a DJ Unit, zbývající dva členové pořádající Nextwave Production, se ve svém společném setu představí svému publiku v 02:15. Připraveni pro Vás budou mít retro-industriální techno set, uslyšíte pecky, které se hráli před mnoha lety, a které dnes již na klasických techno akcích nejsou tolik k slyšení. Kdo si pamatujete party jako Acid house v Roxy, ten bude hned vědět. :)

Po nich už bude na svém místě s připojeným Final Sratchem stát jejich čestný host DJ Sidecar, který Vám podle jeho vlastních slov zahraje pěkný písničky, muc tuc :-) tak uvidíme, co tímhle výrokem, sice odkojený housíkář, ale zarytý technař, myslel.

Na DJe Z-Airese, člena Mayapur sound systemu se bude moct těšit čtvrt hodinky před čtvrtou a masírovat Vás bude svým nekompromisním technem až do půl čtvrté, kdy ho vystřídá poslední páreček večera DJ Goldstar a DJ ZigZag z pořádající ETA, kteří Vás svým setem připraví na posledního účinkujícího večera, lahůdky na konec DJ Spejbla, který se na poli elektronické hudby v Čechách pohybuje již pěknou řádku let a připraven by měl mít ve svém kufru speciální undergroundový set s nádechem acidu, tak uvidíme.

Druhá scéna, tam se určitě po převážnou většinou večera zabydlí Ti, kteří vyznávají spíše undergroundovější technosound, protože zde se bude hrát především hardtekk, acidtekno a breakcore. Rychlejší beaty a ostřejší frekvence Vám budou do uší servírovat zástupci českých sound systemů, které pravidelně objíždějí všechny zásadní, velké, ale i menší, lokální freetekno záležitosti. Z těch známějších to budou z NSK DJ Majkl, za Komatsu DJ Matej a DJ Johnza ze Shotek sound system, ale za pozornost rozhodně stojí i DJ AK-47 a DJ Niok z posádky klubu Styx, ve kterém se bude mimo jiné konat i oficiální Techno kongres after party.

Bohužel na akci nemůže vystoupit avizovaný živý projekt Gumaguar, protože je odvolali nečekaně povinnosti v zahraničí. Jejich místo tak zaujme náhradník určitě neméně zajímavý a to slečna DJka Deux ex Machina. Za neúčast Gumaguarů se všem moc omlouváme a doufáme, že speciální breakcoreový set v podání Deux ex Machiny bude dostatečnou náplastí. Každopádně na zbývající dvě živá vystoupení se můžete v klidu těšit. Breakcoreovou ambientní smrští se bude prezentovat jednohlavý projekt Ježíš táhne na Berlín a živé vystoupení rovněž jednočlenného projektu Rosch se ponese v duchu acid tekna.

Zapomenout nesmíme samozřejmě ani na nezbytný chill out, který bude mít vyhrazeny prostory na středním flóru klubu tak, abyste si při přechodu mezi oběmi rozjetými scénami mohli případně trochu vydechnout, třeba v čajovně, která zde bude mít také své místečko a také u lehčích zvuků, ruchů a rytmů v podání DJs Cool Creama + Swagra a ETA DJs.

Níže pro Vás máme k dispozici kompletní line up na všech 3 scénách a pro lepší orientaci během večera, bude v klubu na všech dobře viditelných místech line up taktéž umístěn.

techno kongress

Main techno floor
21:00 - 21:45 ZVIRY + WECTOR
21:45 - 22:45 SPYRO + SUBGATE
22:45 - 23:30 DIALECT + REZNYK
23:30 - 00:15 ELEKTRABEL live
00:15 - 01:15 SKIPWORKER + FRANKE
01:15 - 02:15 PAVEL KREJDL
02:15 - 03:00 LOGICK + UNIT
03:00 - 03:45 SIDECAR
03:45 - 04:30 Z-AIRES
04:30 - 05:15 GOLDSTAR+ZIGZAG
05:15 - 06:00 SPEJBL

Hardtekk, acidtekno, breakcore floor
22:00 - 23:00 NIOK
23:00 - 24:00 ROSCH live
00.00 - 01:00 MAJKL
01:00 - 02:00 JEŽÍŠ TÁHNE NA BERLÍN live
02:00 - 03:00 DEUX EX MACHINA
03:00 - 04:00 AK-47
04:00 - 05:00 MATEJ
05:00 - 06:00 JOHNZA

Chill-out floor
22:00 - 06:00 COOL CREAM + SWAGR, ETA DJs

Pokud toho nebudete mít po skončení akce v Abatonu ještě dost a rádi byste se ještě někam na chvíli přemístili, tak se můžete zajít podívat do klubu Styx, který sídlí na adrese Sokolovská 144, kousek od metra „Palmovka“, kde pro Vás bude připravena oficiální afterparty, na které si bude moct poslechnout a zatancovat si na drum´n´bass, jungle a techno v podání Nextwave a ETA DJs a zástupců sound systemů Dread Beat Squad a Mayapur.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika