Poslouchej.net present United Sound

Poslouchej.net present United Sound

16. 05. 2006  |  Autor: Ondra  |  Komentáře (1)
Po úspěšných dílech putovních nocí Essence, které proběhly v klubech celé ČR, se představuje další - nová klubová noc United Sound. Můžete se těšit na staré i nové zástupce bookingu poslouchej.net, kteří se, společně s Vámi, budou snažit vytvořit tu pravou klubovou atmosféru.
Po úspěšných dílech putovních nocí Essence, které proběhly v klubech celé ČR, se představuje další - nová klubová noc United Sound. Můžete se těšit na staré i nové zástupce bookingu poslouchej.net, kteří se, společně s Vámi, budou snažit vytvořit tu pravou klubovou atmosféru. Naservírovány budou ty nejenergičtější sety ve stylech break beat, house, tech-house a progressive house.

Opac DJs jsou známí po klubech v celé Praze, kde prezentují současné trendy na poli break beatu. Jejich spontánní vystupování a originální smysl pro humor z nich dělá jedny z nejzábavnějších DJských dvojic v ČR. Za vše mluví i jejich set Red Glassification, který byl zvolen jako mix měsíce v časopise XMAG. DJ Andrey je představitel nastupující mladé generace, příznivce funky techna, ale v klubech hrající převážně progressive a tribal house, jeho sety překypují energií a během chvíle si dokáže podmanit celé publikum. Jerky M kromě působení v bookingu poslouchej.net pořádá se svojí agenturou Soundstrike kvalitní párty po celé ČR, bookuje zaharniční DJs a jako jeden z prvních vyměnil vinylové desky za digitální technologii Final Scratch. Díky tomu tak od něj můžete slyšet nejrůznější styly taneční hudby. Follow M! je nový přírustek do bookingu poslouchej.net , který také působí v agentuře Freak DJs. Během jeho kariéry dokázal navštívit několik českých klubů a mít rezidenturu na noci Freaks Night v pražském klubu Studio 54. Tuto čtveřici doplní rezident klubu Mersey, housový DJ Guga.

Tato noc bude probíhat v jedinečném prostředí brňenského klubu Mersey.

united sounds

27.05.2006 klub Mersey, Brno
start 21:00, vstup: 60 kč

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
zeq
17. 05. 2006 | 14:12:17
+0 | -0
ahoj brnaci takze tesime se na poradnej mejdan!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika