Kosheen vystoupí na pražském Five festivalu

Kosheen vystoupí na pražském Five festivalu

03. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská skupina Kosheen vystoupí bezmála po roce opět v České republice. Bude to v rámci právě připravovaného Five festivalu, který se koná 18. 10. přímo v rozlehlých prostorách obchodního centra Arkády Pankrác, a to při příležitosti oslav pátých narozenin tohoto centra.
Na čtyřech stagích zde vystoupí 7 hlavních hvězd a celkem kolem dvaceti zahraničních i českých hudebních interpretů různých žánrů, jež ovšem všechny zároveň spojuje pojem EDM (electronic dance music). Ti, jež litují toho, že nestihli loňský listopadový koncert Kosheen v pražském Sasazu, mohou zajásat. Toto původem britské trio, známé především svými rádiovými hity jako Hungry, Hide U nebo All in My Head vystoupí coby headliner na jedné ze čtyř stagí zmíněného FIVE festivalu, konkrétně na Feel The Sound Stage, která dozajista bude balzámem pro uši nejen fanoušků této kapely, ale také všech milovníků drum and bass, tech-housu či techna, neboť výše zmíněné britské matadory doplní i další zvučná jména z řad DJs.
 

Těšit se dozajista můžete jak na jejich starší známé hity, tak na novinky z jejich posledního alba nesoucího název Independence. Toto album z roku 2012 se trochu liší od jejich dříve zaběhnutého stylu, nezní již tolik rockově a je poplatné dnešní elektronické době. Zaslechneme v něm jak živý zpěv i hudební nástroje, tak prvky electra, dubstepu, d’n’b, deep house… Skladby Kosheen začínají hojně remixovat a hrát i mnozí DJs a producenti, což jejich slávu po menším úpadku dřívějších let vrací opět na vrchol.

Více informací o festivalu na na facebooku: https://www.facebook.com/fivefestival

Vstupenky zakoupíte v síti ticketstream od 390,- Kč.

Dodal: Martin Jiras , Jirry Production/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FIVE FESTIVAL

Pátek 18. 10. 2013
Vstup: 490 - 790 Kč
Vystupují:
Alvaro, Matisse & Sadko, Blasterjaxx, Jordy Dazz, Kosheen, Wolfpack, Tony Romera, Maurizio Gubellini, Prok & Fitch, Stefano Noferini, Nicolaz a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika