První zářijový víkend v klubu Duplex

První zářijový víkend v klubu Duplex

06. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hi:5 je páteční pozdrav na uvítanou od rezidentního projektu klubu Duplex, tentokrát zde vystoupí mladý talentovaný producent Sem Thomasson z Belgie. V sobotu 7. 9. v nově zrekonstruovaného klubu Dplex oslaví své narozeniny dj Lee Dagger.
pátek 6. 9 .- HI:5 - Sem Thomasson (BE)
Je mladý belgický producent. Ve svých osmnácti vydal svou první desku.



Svou tvorbu vydává na labelech jako Flamingo Recordings, Stealth Records, spinnin Records, V-Essentials, Ultra Records, Atlantic Records, Global Underground, Universal Music. Vydal mnoho remixů od takových jmen jako jsou Steve Aoki, TV Rock, John Dahlback... Jeho "Like This ', představil na on Recordings sám Fedde Le Grand, tímto si získal masivní podporu po celém světě. Sem Thomasson je pozoruhodný talent, který vystoupí 6.9 v Klubu

Migell ´B´ Day
Manene

Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/326396307497297

sobota 7. 9. - DIRTY DANCING - LEE DAGGER BIRTHDAY PARTY
Dnes již legendární party DIRTY DANCING Tommy Rogerse a Peeta, která vyhrála v hudebních cenách O2 Dance Music - nejlepší party roku, si pro vás s vedením Duplex klubu připravila dárek v podobě narozeninové party se star djem LEE DAGGER z Londýna. Tento celosvětově oblíbený dj a remixér, byl 4 x za sebou nominovaný v kategorii “Nejlepší remixér” na nejprestižnější hudební konferenci světa WinterMusicConferenc v Miami. Byl v nominaci se super star djema jako jsou Avicii, Afrojack, Calvin Harris, Hardwell, Tommy Trash, R3hab a Kaskade. Tyhle všechny jména Lee Daggera řadí mezi star dje a není o tom pochyb! Letos již po 3 tí Lee vystoupil v Sydney v Austrálii na "Mardi Gras Party" pro 17.000 party people a to společně s Carl Coxe, David Guetta, George Michael, Kylie Minogue nebo Kelly Rowland.



V sobotu 7.9. máte jedinečnou možnost přijít popřát Leemu do nově zrekonstruovaného klubu DUPLEX a užít si velký narozenivý mejdan! To ale ješte není všechno! Dalším djem, který vám zahraje je nejdéle hrající resident klubu Duplex – Tommy Rogers, který v současnosti patří mezi přední české umělce na poli elektronické scény. Během více jak dvanástileté kariéry má na svém kontě celou řadu úspěchů ať už v rámci vlastní producentské tvorby nebo djingu. Tommy Rogerse můžete slyšet hrát v nejlepších klubech světa jako je několikrát oceněný “The Best Club On The World” Amnesia Ibiza, kde dokonce jedno z jeho hraní v tomto klubu bylo přímo na otevírací party, Pacha London - která patří do nejprestižnější sítě klubů na světě a pozvali si ho na oslavu 9tych narozenin klubu jako hedlinera, Winter Music Conferenc Miami, kde stihne v jednom týdnu vystoupit hned 6 x, další Londýnský klub, kde Tommy Rogers vystupoval byl “The Fire”. V tomto klubu hrál pro velmi prestižní party “LookBetterNaked”, na které je jako jeden z mála čechů dlouholetý rezident a a na této party vystoupili i boys z BelAmi a o tomhle večírku se mluví do dnes..., WhiteHouse London, Duplex Prague, Studio 54 Prague a mnoho dalších a tím jen Dj Tommy Rogers potvrzuje svou neustále stoupající popularitu za hranicemi naší země.

Jak je tomu u Dirty Dancing party ve zvyku, tak na ní vystoupí Dj Peet! Tento veterán české taneční scény a má za sebou víc než 20 let působení u nás i ve světě a jeho djské vystoupení je vždy zárukou té nejlepší house music! Jako support si pozvli velmi nadějného dje z rádia KissPublikum ze Zlína Ondru Albrechta.

Oficiální afterparty proběhne jako vždy v legendárním afterklubu STUDIO 54 na adrese Hybernská 38, Praha 1. www.studio54.cz

Dodal: Jan Žoha, Duplex
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DIRTY DANCING

Sobota 7. 9. 2013
Vystupují:
Lee Dagger, Tommy Rogers, Peet, Ondra Albrecht
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika