Dj Jerry v rozhovoru

Dj Jerry v rozhovoru

17. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rozhovor s rezidentem Apokalypsy, Djem Jerrym, ve kterém se dozvíte co je u něho nového, jak je to s jeho novým booking managerem Sašou Jakovlevičem, ale i například zjistíte, jaky má Jerry vztah k auto tunigu.
Máš nového managera, nový web, nový image, nový styl(schranz), co nového ještě chystáš?
Je to pravda…Můj manager Saša Jakovlevič, který je zároveň i společníkem Apokalypsy, začal můj booking úplně od znova a je vidět, že i díky pořádání akcí, které doposud udělal, ví jak dělat promotion! Co se týče novinek u mě, tak je jich docela dost…Mezi hlavní novinky bych rozhodně zmínil sérii klubových nocí, které se budou konat pravidelně každý měsíc! Budou to moje rezidentní noci v známem brněnském klubu 7NEBE. Každý měsíc představíme na dvou stageích hodně zvučná zahraniční jména! Hlavní stage se ponese v duchu tech-elektra a 2stage bude duňet technem až hard-technem! Bude to hodně zajímavý projekt…

Blíží se léto a s ním i spousta hudebních festivalů. Na který z nich se nejvíce těšíš? Na kterých tě můžou návštěvníci vidět v akci?
Letos je dost hraní na festivalech, ale na jeden se nejvíc těším a to na Slovenský festival Hrad Beckov! Ten mě vždy svojí strukturou hradeb, atmosférou lidí a raním svítáním nejvíc dostává! Samozřejmě i ostatní festivaly jsou v poho, ale na hrad Beckov asi žádný fesťák nemá…

jerry

Před rokem jsi ohromil Ostravu na Armagedonu svou fantastickou scratch-show s Afrikou Islam. Dodnes kolujou dohady, zda celé vystoupení bylo dohodnuté, nebo šlo o čistě spontánní akci. Vzpomínáš si na to?
Šlo čistě o spontánní akci. Hrál jsem zhruba půl hoďky a přišel za mnou Afrika, že jestli dáme čtyři grama…? Tak jsme je dali a všichni měli výbornou show! Hraje se mi s ním moc dobře. Je to starej oldschooler a tím pádem je to úplně bez problému. Nebylo to sice poprvé, co jsme spolu takhle hráli, ale vždy to vyplyne ze situace, která je když hraji na akci s Afrikou Islamem vždy jasná :o)

Několikrát jsem tě viděl v černém AUDI A3 s moc pěknými koly. Je to tvoje kára? Jaké je tvoje „auto snů“ a co říkáš na tuning, který je u mladé generace stále oblíbenější?
Ano, je to auto, které jsem koupil před dvěma roky a jsem s ním velice spokojený! :o) Auto, které mě vždy osloví, je nová Audi A6. Je to jednoznačně propracovaná kára! Tuning vůbec neprožívám…Pro mě je tuning mít na autě pořádný kola…kola dělají celkový vzhled káry, ne?! Jinak to je možný , že tuning u mladých teenagerů letí, ale než ho začnou tvořit, ať už na Škodovkách 120 nebo luxusnějších autech, tak myslím že čím větší kýč, tím je zbytečná investice a námaha kolem tuningu!

Co tě vedlo k tomu, že se mimo jiné v současnosti orientuješ kromě tvého klasického „ funky techna“ i na Schranz? V čem je schranz jiný, že získal tolik příznivců právě mezi mádeží?
Je to jednoduchý…Schranz je styl hudby, který je rychlý(co mládež chce), plný energie atd. Prostě mě schranz baví hrát!

Který je tvůj nejoblíbenější světový DJ nebo producent?
Jednoznačně dj Dave Clarke a producentů, těch je více, ale momentálně Felix Krocher!!

Nové pokračování akce Apokalypsa nese podtitul Gold Edition. Co má tento dodatek vyjádřit?
Tento podtitul akce je ze dvou důvodu a to jako první spojení s Imperiem a za druhé nabitý line up, laser show, dekorace atd.

Chtěl by jsi něco vzkázat návštěvníkům Warm Upu Apokalypsy, kteří se podle reakcí na fórech na tvé vystoupení 19.května v Šenově už teď těší? Miluju Severní Moravu!! :o)

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika