Coonk v brněnském Perpetuum

Coonk v brněnském Perpetuum

11. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jsi už také otrávený z lineupů tvořených ze Space djz, Afrika Islam, dj Rush a jim podobných? Také ti chybí inovace? Pokud jsi aspoň jednou odpověděl ano, čti dál! Podzim je tady a spolu s ním se hlásí i první letošní podzimní párty Coonk, kterou bude hostit klub Perpetuum.
My, co se o tento večírek pečlivě staráme, jsme se rozhodli posunout laťku zase o „něco“ výš. Důvod je prostý. Chceme tobě a tvým přátelům představit nový koncept párty COONK, který jsme pojmenovali právě The Next Level. Aby úroveň opravdu odpovídala vyšším standardům, na zářijový díl jsme zabookovali rovnou 2 zahraniční headlinery, kteří nikdy dřív v naší zemi nehráli.

Prvním z nich je Deltano z Belgie. Tento sympaťák má za sebou releasy na světoznámých labelech jako Inmotion Music, Suara či Circle Music. Jeho talentu si všiml třeba Timo Maas, který letos na jaře dal Deltanovi rovnou dvakrát prostor na svém vydavatelství Rockets & Ponies v podobě EP či remixu. Za zmínku stojí také jeho release na Rawthentic Music, který vlastní Carlo Lio. Tento původem řecký rodák má nejblíže k temnějšímu pojetí house music hraničící se technem. Ať ho škatulkujeme jakkoliv, jednu věc víme jistě – jeho pojetí moderní elektronické taneční muziky nenechá naše končetiny bez pohybu. Jeho tracky jsou obsažené v tracklistech velikánů, jako Nic Fanciulli, Karotte, Matthias Tanzmann, Timo Maas, Oxia či Christian Smith. Má za sebou společné EP či remixy s umělci jako Santos, Oliver Moldan, Hermanez nebo The Junkies. Pravidelně hraje na festivalech Tomorrowland či Extrema Outdoor nebo v klubech jako Café d'Anvers. Zní to lákavě? Deltano se v České republice představí vůbec poprvé a to právě na párty COONK v brněnském klubu Perpetuum.
 

Druhým ze zahraničních hostů je také belgický DJ a producent s italským původem, majitel Invade Records a velký talent na poli taneční hudby – Ilario Liburni. Svůj první track vydal teprve v půlce roku 2011 na kanadském Monique Musique. O jeho producentských kvalitách svědčí fakt, že během dvou let od prvního releasu stihl podepsat smlouvu s takovými labely jako Defected, Noir, Kina, Tzinah Music, Snatch! či Rawthentic. Jeho track s hodně unikátním zvukem Crapkin, který vydal na Inmotion Music, hraje dodnes opravdu kde kdo na taneční scéně. Mezi velkými podporovateli Ilaria patří jména jako Richie Hawtin, viz třeba jeho Essential Mix z roku 2012, Noir - který v červnu 2013 odstartoval svůj nový label Klimaks právě s EP Ilaria Liburniho, dále Ramon Tapia, Stacey Pullen, Pascal Feos, Timo Maas, Karotte či Carlo Lio. Jeho releasy najdete pravidelně v žebříčku TOP 100 v kategoriích Techno, Tech House či Minimal na Beatportu. Vyjma ještě nevydané promo muziky hraje výhradně z vinylů a jeho styl se dá charakterizovat, jako směska minimalu, dub techna, techna či tech housu. Je to borec, který nám předvede těžký underground, a v jeho setu stokrát omílané hity opravdu nečekej. Těší nás, že se nám právě na COONK podařilo zabookovat extra talentovaného umělce, o kterém ještě v budoucnu hodně uslyšíme. Ilario je jasný černý kůň, který do dalšího roku vlétne jako raketa.
 

Tento díl odstartuje svým warmup setem zástupce Lesního lidu Kema. Pro Ilaria se bude snažit připravit ideální půdu milovník kvalitní deep house muziky Pete White, jeden z rezidentů večírku COONK a závěrečný rozbíjecí set po Deltanovi bude mít na starosti rezident druhý – Deivis.

Čerstvě zrekonstruovaný klub Perpetuum do nové sezóny nezajistí pouze (ale hlavně!) silný hudební start s dvěma zahraničními headlinery, ale také akční drinky, kvalitní zvukový systém či dekorace. Ty sebou vezmi své přátele, dobrou náladu, otevřené uši a samozřejmě nějakou tu kačku na ten drink – prý se bude kalit.

Dodal: David Linhart
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

COONK: THE NEXT LEVEL

Pátek 20. 9. 2013
Vstup: 80 Kč
Vystupují:
Deltano (BE), Ilario Liburni (BE), Devis, Pete White, Kema
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika