Známe program desáté Transmission

Známe program desáté Transmission

15. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Transmission odhaluje dlouho očekávaný program pro 10. edici nazvanou The Machine of Transformation. Akce proběhne 30. listopadu v O2 Aréne a vystoupí například Markus Schulz, Ørjan Nilsen nebo Cosmic Gate. Další jména v článku.
MARKUS SCHULZ
Legenda Transmission, která nás každý rok svede dohromady svým tvůrčím a jedinečným soundem, se vrací do Prahy. Zopakuje zde to, co umí tak dobře - rozvibrovat celý dav lidí. Pobuřující basové linky, nestydaté hloubky, chutné beaty a šťavnaté zvuky. Vždy je plný vášně a odhodlání a stojí za DJs pultem s jedním jediným důvodem, dát do toho pokaždé všechno, co má, aby potěšil dav. Markus vždy vytváří a hraje fantastické sety. Celosvětově je Markus Schulz oslavován jako jedna z největších a nejznámějších hvězd EDM a za svůj úspěch a popularitu vděčí nejen tomu, že hraje každý týden pro desítky tisíc fanoušků, ale také vysílání své rozhlasové show Global DJ, která přitahuje miliony posluchačů po celém světě. Je nám ctí, že ho můžeme přivítat opět v Praze, kde 30. listopadu převezme kontrolu nad O2 arenou. Budete tak mít další příležitost vidět, slyšet a užít si úžasný zvuk světové legendy, Markuse Schulze.
 


https://www.facebook.com/markusschulz

ØRJAN NILSEN
Zanícený, pracovitý a energický – tato tři slova asi nejlépe vystihují norskou hvězdu Ørjana Nilsena. Obrovskou míru pozornosti si Ørjan získal hned po vstupu do světa taneční hudby. Posledních pár let je jeho hudba schopna nadchnout fanoušky po celém světě. Jedno je jisté, tento norský zázrak si razí svoji vlastní cestu, ať už ve studiu nebo za DJským pultem, a je odhodlaný neustále překvapovat, okouzlovat a bavit své publikum. Připravte se na dunivé beaty a trancové rytmy od Ørjana Nilsena.

https://www.facebook.com/OrjanMusic

COSMIC GATE
Dokonalé spojení dvou hudebních myslí a karmické setkání v nahrávacím studiu se podepsalo pod vznikem Cosmic Gate. Hudební duo Nic Chagall a Bossi nastartovalo raketový růst. Čtyři vydaná alba, 28 singlů a 46 remixů, 4 back-to-back kompilace a více než 1000 mezinárodních vystoupení oslovilo miliony clubberů po celé planetě. Partnerství Nica a Bossi v Cosmic Gate je jedním z nejúspěšnějších a nejtrvalejších na scéně elektronické taneční hudby. Jako DJs Nic a Bossi přinášejí hudební šílenství do klubů po celém světě. V sobotu 30. listopadu 2013 se O2 arena stane místem, kde Vás Cosmic Gate okouzlí svou hudbou na Transmission.

https://www.facebook.com/cosmicgate

ARNEJ
Kanadský ‘powerhouse tough-trance’, Arnej, ví, jak se vypořádat se zvukem, beaty a melodiemi. Arnej založil svůj úspěch na skladbách jako “They always come back”, “The ones that get away”, “Time Gate”, a “Dust in the wind”, a to je výčet pouze některých. Všechny jeho skladby mají silnou podporu u DJské elity po celém světě. Kromě vydávání tracků pod svým vlastním jménem vytvořil Arnej rovněž track pod pseudonymem 8 Wonders a produkoval skladby takových jmen, jako jsou Örjan Nilsen, Cosmic Gate, Markus Schulz a nedávno zveřejnil výsledek své nejnovější spolupráce s Paul van Dykem "We are one 2013". Arnej je perfekcionistou celým svým srdcem, ať už hraje pro 200 nebo 20.000 lidí. Jeho touhou je vždy předvést set, který vypráví příběh. Buďte připraveni a těšte se, že 30. listopadu Vás začátkem Vaší Transmission cesty bude provázet úžasný zvuk Arnejových skladeb.

https://www.facebook.com/ArnejOfficial

TOMAS HEREDIA
Latinská Amerika je pověstná svou láskou k tanečním rytmům. Tomas Heredia z Argentiny začínal jako DJ a producent v mladém věku, produkuje hudbu již od svých 16 let. Jeho hvězda je na vzestupu, jeho hudba se bleskurychle šíří a má namířeno mezi DJskou elitu. Tracky jako "Moonlight", “When I am with you", "The Witch", and the "Alchemist" vynikají svou melodii, energií, silou a hlubokými basy, které musí slyšet každý milovník trance, a jsou schopné rozhýbat i 15 tisícový dav lidí. Tomas zazářil na Ultra Music Festivalu a ASOT 600 v Sao Paulo, kde jeho set byl dle mnohých návštěvníků ten nejlepší. Tomas Heredia toho chystá ještě mnohem víc a 30. listopadu 2013 na Transmission v Praze Vás zcela jistě omámí svým kouzelným zvukem v kombinaci s tvrdšími beaty, které Vás přivedou do absolutní euforie. Připravte se na čistý trance s Tomasem Herediou.

https://www.facebook.com/tomasherediamusic

SNEIJDER
Pohybuje se v branži pouhých 5 let, ale už si na svou stranu dokázal naklonit světovou DJskou špičku. Tento Ir známý jako Sneijder, vlastním jménem Andrew Liggett, Vás upoutá především svým skvělým citem pro rozmanitost. Je mužem mnoha hudebních tváří, ale přes jeho barvitou a různorodou hudbu ho nejvíc proslavil jeho „138+BPM“ uplifting trance sound. O Sneijderovi budeme zajisté hodně slyšet i v blízké budoucnosti, a je to DJ, který ví, jak zakončit akci rychlým a tvrdým uplifting trancy nářezem. Určitě si jeho zvuk nenechte ujít 30. listopadu 2013 na Transmission.

https://www.facebook.com/sneijdermusic


THOMAS COASTLINE
Talentovaný český trance DJ a producent Thomas Coastline si užije svůj debut jako warm up DJ pro letošní Transmission.Thomas Coastline se začal věnovat DJingu a produkci už ve svých 16 letech a v roce 2008 se mu podařilo prorazit se svým hitem „After Hour“. Tento track si vybral i Armin van Buuren do své týdenní rádio show nazvané ‘A State of Trance’. Od té doby následovala spousta skvělých tracků a například jeho hit ‘Love Victims’ si vybrali Ministry of Sound, aby jej zařadili na svoji kompilaci ‘Trance Awards’. Track ‘Eliminate’ si pro změnu vybralo vydavatelství Blackhole recordings pro svůj výběr Search of Sunrise 9. Kromě DJingu a produkování má Thomas Coastline také svou vlastní radio show na afterhours.fm. Jsme přesvědčeni, že o něm už brzy uslyšíte mnohem víc. Pro Transmission si Thomas Coastline připraví speciální warm up set, aby vás dostal do té správné nálady na začátek Transmission.

https://www.facebook.com/thomascoastline

THRILLSEEKERS - TRANSMIX
Jedním z vrcholů večera na Transmission vždy bývá Transmix, předem připravený set s nejslavnější trancovou klasikou, doplněný o speciální efekty, pyro efekty, v kombinaci s úchvatnou laserovou show. Letos budou mít skládání Transmixu na starosti Thrillseekers.

https://www.facebook.com/thrillseekersofficial

VISION IMPOSSIBLE
Dalším vrcholem na Transmission je vždy Vjing, člen vyznamenaného nizozemského VJ týmu Vision Impossible. Tento tým, tak jako každý rok, vytvoří všechny show/intro videa pro účinkující umělce, a je zodpovědný i za live vizuály v průběhu akce. Společnost Vision Impossible byla založena v roce 2000, kdy se spojili Martijn Adema, Berry van Dijk a Ruben Langedijk. Od té doby se věci daly do pohybu opravdu rychlým tempem a s každou show jsou o krok blíže svému cíli - vytvořit dokonalý vizuální zážitek. V dnešní době studio Vision Impossible hostí rostoucí tým profesionálů, kde přátelství a láska k hudbě a uměleckým eventům, zůstávají nejdůležitějšími hodnotami.

https://www.facebook.com/visionimpossible

Abyste zjistili více o 10. edici Transmission „The Machine of Transformation“, navštivte nové webové stránky události na www.transmission.cz
 

Dodal: Jiřina Jirušková, United Music Events
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 30. 11. 2013
Vstup: 1350 Kč v předprodeji
Vystupují:
MARKUS SCHULZ, ØRJAN NILSEN, COSMIC GATE, ARNEJ, TOMAS HEREDIA, SNEIJDER, THOMAS COASTLINE, THRILLSEEKERS - TRANSMIX a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Cosmic Gate @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (130 MB)
Sneijder @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (129 MB)
Arnej @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (136 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika