A/V Jatka v Meet Factory

A/V Jatka v Meet Factory

16. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další ze série akcí v kooperaci tří pražských skupin - Beef records, Neo Violence a Endless Illusion. I přesto, že každá parta prezentuje trochu jiný směr taneční hudby, našli společného jmenovatele, kterým je v první řadě ryzí pojetí akcí, se silným konceptem.
Právě díky tomu tu spojení dochází k unikátní kumulaci hudby i návštěvníků, kteří by se za normálních podmínek nesetkali. Po premiérové párty v Kokpitu a venkovním urban meetingu pod Barrandovským mostem se vše přesune do již dobře známé smíchovské MeetFactory, přesněji na zadní venkovní dvůr. Celá akce ponese název A/V Jatka a jak už název napovídá, silný důraz bude kladen na celkový vzhled, vizuály a workshopy na místě konání.

Meet Factory

O celkové visuální pojetí akce se postarají velmi šikovní lidé z OKO3 , kteří v současné době patří mezi nejvyhledávanější crew na vizuálním poli, a s jejich prací se můžete potkat na předních tuzemských festivalech. V rámci této akce připraví speciální dekorace a vizuál přímo do prostorů MeetFactory.

Další obrazové uspokojení pak nabídne workshop od MotionOcean platformy (Ondřej Ševčík), která vzniká za účelem průzkumu fenoménu optické zpětné vazby a jejího působení na lidskou psychiku. Můžete se aktivně zúčastnit procesu tvorby pohyblivých struktur pomocí vašich vlastních rukou a objektů v nich držících, zapalovačů, laserových ukazovátek či jiných zajímavých zdrojů světla, které doma najdete.

Meet Factory

A aby toho nebylo málo, v rukávu máme velmi oblíbený TagTool, u nás již několikrát představený předními pražskými street artovými umělci. Jedná se o real time urban painting skrz speciální aplikaci pro iPad a projektor. Divák tak může sledovat vývoj tvorby v přítomném čase a být tak součástí celého procesu. Kreativní nápady budou na místě realizovat nejpovolanější a pražské umělecké scéně dobře známí Tron a X-Dog.

O hudbu se postarají zástupci tří výše zmíněných uskupení, konkrétně Schwa b2b Fatty M, Raphael Kosmos, Layup, dMIT.RY a jejich hosté Eva Porating, Alex Neivel a Pat Heart a brněnská legenda – Dj Vik!

Vstupné: 90,- (on-line rezervace a pro navstevniky Start Vrsovice)
Rezervace: http://av.neoviolence.net

Jinak 100,- (do 23:00) - 150,- (po 23:00)

Styl: deep house, acid, techno, minimal, bass, garage, electro, electronika

Partneři: Club Mate, Chapeau Rouge, Zažít Město Jinak a Techno.cz

Facebook událost: facebook.com/events/424032201051694/

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

A/V JATKA

Sobota 21. 9. 2013
Vstup: 90 - 150 Kč
Vystupují:
Schwa b2b Fatty M, Raphael Kosmos, Layup, dMIT.RY, Eva Porating, Alex Neivel, Pat Heart, Vik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
A/V JATKA, 21. 9. MeetFactory Praha
2 vstupy, 2x drink Club Mate, 1x taška Club Mate, 1x CD Dj Schwa
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika