Hangáry odtajňují line up

Hangáry odtajňují line up

17. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
O headlinerovi Westbamovi jsme už informovali. Ale jak to bude celkově po hudební stránce na obou pódií nám pořadatelé prozradili až dnes.
V hangáru I. na Rave.cz Army Electronic Stage bude převládat styl electro, které doplní styly house, tech-house a progressive. Vedle již avizovaného Westbama zde vystoupí domácí špička ve složení Orbith, Tvyks, Chris Sadler, které doplní DJs Madman, Goes-F a Cool. Těšit se můžete také na speciální intro před vystoupením Westbama - Army live performance v podání projektu Trancegate.

Druhý hangár nesoucí název Jungle Punk Stage bude patřit, jak jinak, než stylům D’n’B a Jungle. Třešničkou na dortu bude koncert populární kapely Skyline, které nedávno vyšla nová deska Virgninplatonicpanic. Za gramofony se pak představí to nejlepší z české drum and bass scény: Katcha + MC Jacob, Sayko, Philip TBC a Hech.

Na třetí scéně Tent I: Army Funk Zone zahrají DJs Miquel, Texx, Sense, Sanny & Stifler a další. Osazenstvo čtvrté scény Tent II: Experimental Techno Zone včetně celé řady drobných překvapení v podobě přírůstku do line-upu představíme později.

hangary 2006

Informace o kamenných a on-line předprodejních místech vstupenek najdete od pondělí 22. května na webu www.hangary.cz. Cena bude začínat na 240,- Kč.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika