Animals s Dimitri Nakov už v pátek

Animals s Dimitri Nakov už v pátek

23. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 27. 9. se v pražském klubu Radost FX uskuteční další party Animals, na které vystoupí v náhradním termínu francouzský dj a producent žijící na Ibize Dimitri Nakov. V červnu tento umělec bohužel nevystoupil z důvodu stávky španělských aerolinek. 
Charismatický DIMITRI NAKOV spolupracoval už v 90. letech se světovými legendami jako Roger Sanchez nebo Sasha. V současné době je rezidentem, společně se svým dlouholetým kamarádem Sashou, světově uznávané party Never Say Never v klubu Ushuaia na Ibize, či rezident brazilského Warung klubu, který je znám jako chrám elektronické hudby. Mimo jiné vydává svou tvorbu na labelech Emfire, Tronic, či Bedrock Johna Digweeda. Vypíchněme alespoň jednu TOP skladbu Dimitri & Martin Dawson aka King Roc “Jardin Nights” vydanou na labelu Bedrock.

DIMITRI NAKOV

O český support se postarají přední domácí DJs Jako je DJ Biodan, rezident klubu Roxy či legendárního mejdanu Vlny na Bukanýru. Dalším z hostů je hudební nadšenec, producent a DJ Da Moon, který má na svědomí například velmi úspěšnou noc Moonlighting. Samozřejmě nesmí chybět zakladatel a rezident této noci DJ Adam Cloud, či pražská stálice a nová posila této party všem dobře známý DJ Pete Walk. Všichni byli vybráni tak, aby stylově zapadli do konceptu této noci a svými sety skvěle podpořili a podtrhli vystoupení Dimitriho.

Opět se můžete těšit na oblíbenou 2nd stage, která bude v lounge Radosti FX. Lounge stage startuje už ve 20:00, tak doražte o něco dřív a můžete zahájit tuto party třeba příjemnou večeří doplněnou deep-house music servírovanou DJi Peter Costa a Revisem.
 

DIMITRI NAKOV 

Způsob, jakým se víří energie na tanečním parketu, když hudbu mixuje Dimitri Nakov, se téměř blíží zázraku. Je pravdou, že lidé, kteří mají cit pro hudbu, když hrají opravdu to, co milují, dají ze sebe vše. Dimitri je ten, který má tento unikátní dar. Ve světě, kde každý umělec musí dirigovat svou symfonii, se Dimitri stal mistrem dirigentem s perfekcionismem, který ho vybočuje z průměru. Ať hraje na festivalu pro 20.000 lidí nebo v klubu pro 200 lidí, má schopnost vždy publikum ohromit. Je to i díky jeho obrovským zkušenostem, které získal za svou dlouhou kariéru. Začínal hrát již ve svých 14ti letech, kdy taneční scéna zažívala své první krůčky. Prezentuje hudbu podle svých největších standardů a umí tím rozvášnit taneční parkety po celém světě. 

Začátek jeho hudební kariéry sahá na počátek house music 90. let, kdy měl možnost pracovat s TOP jmény světového formátu s dnes již legendárními umělci jako Roger Sanchez nebo Sasha. Dimitri spolupracoval s Rogerem na labelu Narcotic Records, kde vydali mnoho známých skladeb své doby. Sashu doprovázel svými sety po celém světě a tím začal definovat své poslání hudební kariéry.
 

V roce 2010 se začal věnovat tomu, co je největší referencí léta na Ibize. Stal se rezidentem party Never Say Never v světoznámém plážovém klubu USHUAIA resort, pro kterou je typický západ slunce společně s vystoupením Dimitriho a jeho dlouholetého hudebního partnera a kamaráda Sashi. Dalšími váženými hosty na této party byli například Paul Kalbrenner, Guy Gerber, M.A.N.D.Y, Steve Lawler a mnoho dalších.

Dimitri je také výborným producentem. Uveďme například některé jeho velmi povedené skladby: remix „Coma“ a „Park in the Shade“ v originálu od Sashi nebo remix pro Christiana Smithe a Johna Selways „Move!“. Všechny tyto skladby se ne na krátko prohnaly po světových tanečních parketech. Z nedávné tvorby zmiňme remix se Sashou k originálu Charlie May & Bazz Jamienson`s „Homecomming“. Jako další tvorbu můžeme připomenout například EP „Work for love“, které udělal ve spolupráci s dnes již nežijícím Martinem Dawsonem (Cocoon, Get Physical). 

Dimitri je mimo to také velmi uznávaným umělcem v Brazílii, kde poslední roky roste na místí hudební scéně. Například klub Warung , který je znám jako chrám elektronické hudby.

facebook.com/DimitriNakov
soundcloud.com/dimitrinakov
beatport.com/artist/dimitri-nakov/30331

Dodal: Adam Kloud, Techno Animals
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ANIMALS - DIMITRI NAKOV

Pátek 27. 9. 2013
Vystupují:
DIMITRI NAKOV (Never Say Never/Ibiza), Biodan, Adam Cloud, Pete Walk, Da Moon
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika