Podzimní Off na Flédě představí Emiku

Podzimní Off na Flédě představí Emiku

24. 09. 2013  |  Autor: Tchunia  |  Komentáře (0)
Podzimní Off, který se koná 11. 10. 2013 na Flédě, letos láká headlinerem z řad labelu Ninja tunes. Emika, všestranně nadaná producentka a zpěvačka, vystoupí v Česku již poněkolikáté a představí své 2. album DVA.
Nové album ukazuje cestu, kterou Emika urazila při objevování svých českých kořenů po východní Evropě. Cesta první byla ekvivalentem vyrůstání v anglickém Bristolu, v sousedství rodícího se dubstepu, jehož temná linka byla tak typická pro její debutové album. S příměsí berlínského techna, popu a snového hlasu vznikl mix, který ve své době vyvolal nadšení.
 

Nyní za sebou Emika nechává skoro vše, co v předchozím albu stvořila, aby mohla sebe sama opět najít v melancholické synth-popové vlně doprovázené upřímně a vážně myšlenou skladatelskou kompozicí. Album DVA proplouvá mezi hudebními škatulkami. Znovu užívá post-dubstepové postupy, které však obohacuje o umění klasické hudby s operním zpěvem. Do středu už nestaví prvoplánově hutný basový výraz a trendové prvky, ale ženský vokál ve svém nejniternějším vyjádření. Soustředí se na zachycení vztahu k publiku i proměnu, kterou prodělala při svém cestování během tour k prvnímu albu.

Emič(č)in nový počin si můžete poslechnout 11. 10. v brněnském klubu Fléda. V rámci Off party se na pódiu nepředstaví jediná, doprovodí ji také elektronický experimentátor Ink Midget, nebo dubstepový Stroon ze Slovenska. Cena lístku v předprodeji je 290 Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OFF: EMIKA

Pátek 11. 10. 2013
Vstup: 290 - 320 Kč
Vystupují:
Emika (UK), Ink Midget, Stroon
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika