Páteční Music Infinity v Akropoli

Páteční Music Infinity v Akropoli

24. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hosty podzimního pokračování Music Infinity budou malajský laptopový producent Flica a řecký ambientní hudebník Hior Chronik. Do Paláce Akropolis přijedou 27. září jako zástupci labelu mü-nest sídlícího v Kuala Lumpuru, který je jedním z nejdůležitějších vydavatelství elektronické hudby v Asii.
Vydavatelství mü-nest se sídlem v Kuala Lumpuru vzniklo v roce 2006 s cílem vydávat elektronickou hudbu z jihovýchodní Asie a v počátku se label soustředil především na producenty z Japonska a jeho bohaté scény. V posledních letech se nicméně tým mü-nest rozrůstá i o zástupce z Malajsie či interprety z Evropy nebo USA, kterým je blízká estetika éterických písňových kompozic.

Flica

Na prvním představení mü-nest v Praze bude label reprezentovat jeden ze zástupců pro nás exotické malajské scény. Jednatřicetiletý Euseng Seto alias Flica se od poloviny nulté dekády specializuje na kutilskou laptopovou elektroniku.
 

Devětatřicetiletý řecký hudebník Hior Chronik má blíže k minimalismu a moderní vážné hudbě než Flica. Jeho delikátně krásné skladby vesměs stojí na zvuku klavíru, k němuž se dle potřeby přidávají elektronické zvuky, smyčce nebo třeba hrací skříňky.

Dodal: Eva Kociánová, Palác Akropolis
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MUSIC INFINITY

Pátek 27. 9. 2013
Vstup: 240 - 299 Kč
Vystupují:
FLICA (MY) a HIOR CHRONIK (GR) - Showcase labelu mü-nest
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika