Bitvy o Sázavafest 2006

Bitvy o Sázavafest 2006

18. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V loňském roce zahájili tvůrci festivalu SázavaFest tažení napříč mladou českou hudební scénou s cílem najít ty nejlepší skupiny.
Připomeňme, že loňskými vítězi se staly skupiny Banánový Rybičky (dnes již Rybičky 48) a Ticho De Pre Cupé Band. Do klání nadějných kapel, které bylo nazváno Bitvy o Sázavafest, se letos přihlásilo více než 200 skupin.

Na jarním SázavaFestu bylo vyhlášeno 8 finalistů, kteří jsou nyní rozděleni do čtveřic a právě ty se utkají 26. a 27. května v Kutné Hoře na společné přehlídce. O vítězi z každé čtveřice rozhodne samo publikum, které bude moci hlasovat svojí vstupenkou, další dva vítěze určí porota. Z těchto dvou klání vyjdou jako vítězné čtyři kapely, které dostanou příležitost představit se širšímu publiku na letním SázavaFestu (3.-6.8.2006). Mimo to získají vítězové také prostor v programu Radia 1 či radia Rock Zone a další zajímavé ceny.

Punc kvalitního festivalu akci dodají hodinová vystoupení Petra Bendeho, Clou, Ivy Frühlingové, Post It, Gáby Al Dhábby, Temperamenta a loňských absolutních vítězů Rybiček 48.

Níže je uveden kompletní výčet finalistů, ke kterým se přidá ještě vítěz soutěže radia Kiss Delta „Řízni to do 1. ligy“, skupina FAR CRAP. To, že nejsou v hudbě žádnými nováčky, přijďte posoudit sami. Vstup na jednotlivé dny 200 Kč, celý festival pořídíte za 300 Kč, v předprodeji o něco málo levněji, informace na www.sazavafest.cz . Start 15:00

1st choice (modern rock) Praha
east park (rock) Pardubice
Lavagance (brit pop) Bratislava
mdk band (speed folk) Horní Bříza
noise cut (electropop) Bratislava
sunset blvd. (funky) Litomyšl
the prostitutes (indie-punk) Praha
Love Gangsters (electro) České Budějovice

A dodatečně skupina FAR CRAP

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika