Marco V předčil Armina van Buurena

Marco V předčil Armina van Buurena

22. 05. 2006  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (4)
Dojmy z Transmission 2 jsou velmi rozdílné. Někteří ji označují za party jara, někteří za obří diskotéku s lacinou a nudnou trance hudbou. Někteří ji do nekonečna vychvalují, někteří hledají pouze zápory jako byly například předražené bary. Uvidíme jak se s tím United Music vyrovnají a zda nás všechny v září mile překvapí. Třeba na Sensation White?
Prodírající se roboti nejen mezi lidmi, ale také na podiu, 3D stage a Deluxe Zone. Takhle nějak si představuji, že bude vypadat každá akce v budoucnu. Ale stejně mi to nějak nesedlo. Koho zajímají roboti? Vždyť každý si jde poslechnout dobrou hudbu a pobavit se, ne koukat na roboty. Je sice neuvěřitelné, co v této době dokážou lidé vymyslet a uskutečnit, ale podle mě to sem vůbec nepatří.

Transmission

Transmission nabídla známá jména jako Marcus Schulz, Vision Impossible, Armin van Buuren a Marco V. Tyto jména nalákaly lidičky snad z celé ČR. Osvědčená T-Mobile Arena už je známá snad každému, takže nikoho už nic nepřekvapilo. Ani předražené pitivo, vysoké ceny se stávají stálicí na těchto pátry. Žádné překvapení! No vlastně, když se vždycky ráno podívám do peněženky, tak to je docela překvápko… a ne moc milé. Konec negativismu.

Vstupy i šatny byly vyřešené docela v pohodě. Což potěší, protože dvě hodinky stání u šaten nebyly nikdy příjemné.

Transmission

Když jsem došla, tak byla T-Mobile docela zaplněná (ale lidiček by se sem vlezlo mnooohem víc) a za mixákem už stál Markus Schulz (USA). I když je tento DJ známý svou spoluprácí s úspěšnými projekty hudební scény, tak mi jeho set nic nedal, bylo to takové zahřívací kolo pro další DJ’s. Ale poté se odehrál ten samý scénář – Vision Impossible. Abych pravdu řekla, tak jsem hudbu přestala po nějaké době vnímat a šla si radši koupit nějaké to předražené pití.

Transmission

Ale pak přišla na řadu hlavní hvězda noci (rána) – Armin van Buuren. Bylo neobvyklé ticho a DJ nikde… fanoušci nezaháleli a začali tleskat a skandovat DJovo jméno, a to Armina vyhnalo na podium (konečně). Je jedním z nejuznávanějších DJů světa, což bych podle tohoto vystoupení opravdu nepoznala. Armin van Buuren v Praze vystoupil v květnu 2005, což bylo bráno za jednu z hlavních akcí v minulém roce. Prostě má své fandy, kterým se bude líbit cokoli zahraje a zbytek má prostě smůlu.

Transmission

Poté pokračoval Marco V, který probudil celou arénu. Zahrál své osvědené hity, které jsem slyšela snad na každém z jeho setů, ale samozřejmě také zařadil i jiné. Za výborné bych považovala Frozen (Madonna) a také to, že zařadil i jednu z „hymen“ berlínského Love Parade. Jednoduše řečeno: “My favorite DJ”. Ale trošku mě zklamalo, že nehrál celé dvě hodiny. Marco V zahrál i na poslední akci se jménem Time Warp, kde svým stylem nadchl mnoho lidí, včetně mě.

Z Transmission si každý odnesl to dobré i to horší. Ale všichni si zapamatovali jednu věc: příště si vzít víčka od láhví z domu.

Podívat se můžete na Acidův fotoreport z Transmission.

4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
no name repeat
11. 09. 2006 | 02:27:57
+0 | -0
Vole (Radečku)...proto, aby sis nemohl na záchodě napustit do flašky vodu a nosit ji sebou :)
radek
22. 05. 2006 | 22:23:30
+0 | -0
ja jsem fakt nepochopil proc nedavali vicka k piti.. aby se smazky neudusili?
no name
22. 05. 2006 | 22:01:54
+0 | -0
..když sem slyšel Rank1 byl sem ještě nadšený ale pak New Order (hitovka z Bladu),Madona už byla fakt moooc...opravdu mega diskoteka!!Je fakt že MoM - 10in1 tuším hymna Mayday 2001 to trochu zachránila...

byla to zajímavá party ale spíš mi připomínala cirkus s cílem uchvátit co nejvíce lidí...další díl už radši neabsolvuji asi tak :)
hokyy
22. 05. 2006 | 21:31:46
+0 | -0
Markus byl neeeej
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika