PinkStar Night II

PinkStar Night II

23. 05. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Na pátek 26.5. je také připravena party s názvem PinkStar Night II. v pražském klubu Friends.
Promo: Máš už dost nudnejch akcí, který se opakujou furt dokola na stejnejch místech? Stejní DJs, stejný stále se opakující odrhovačky a nebetyčná nuda? Tomu je konec! Je tu druhý pokračování parádní noci pro mladý nažhavený kluky PINKSTAR NIGHT a s ním kopec tý nejujetější zábavy široko daleko.

A na co se teda můžeš už tenhle pátek těšit? Přece na fůru dobrý muziky, hezkejch týpků kam oko dohlídne a super vychytávek po celou noc. Asi největší úlet bude návštěva legendární skupiny zpívajících kočiček, který se po rozpadu znovu exklusivně sejdou jen kvůli návštěvníkům PINKSTRA NIGHT. Nebudeme napínat, přijedou holky z Spice Girls a jak se nechaly slyšet, to co nám ukážou prostě nemá ve světě obdoby!!! Hned jak se to dozvěděl mistr Evropy a ČR v tancování DISCO, rozhodl se je podpořit a dorazit také. Unikátně se nám tak představí ve svém vystoupení a mu samozřejmě budeme maximálně fandit!

Než si naši DJs připraví desky, podíváme společně na první ukázky čerstvé série první GAY rality show Stronger, který zamíchaj kartama a ukážou nám pikantní perličky se soukromí několika prímovejch kocourů. Aby toho nebylo málo bude na tebe čekat PINKSTAR Fashion Police, která tě podrobí drobnohledu a ráda i poradí jaký trendy nás v letní sezóně čekají.

Odborníci na slovo vzatí vyhlásí nejkrásnější prdelku v klubu, očko potěší růžovoučké dekoračky z dílny PINKSTAR, nechat si udělat můžeš novej účes, vyvěštit budoucnost od Domingy Parezzi nebo nechat vzkaz vysněnýmu klukovi a třeba ho konečně i sbalit.

pinkstar
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika