Vítěz britského X-Factor James Arthur v Praze

Vítěz britského X-Factor James Arthur v Praze

11. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Praha se dočká vůbec prvního vystoupení vítěze britské soutěže X-Factor, mladého zpěváka a hudebníka Jamese Arthura! Show se uskuteční 2. března v Lucerna Music Baru v rámci koncertní série Excelent Jukebox.
Celou sérii pečlivě připravují tým z Gambrinus Excelent společně s promotérskou agenturou Fource Entertainment: můžete se těšit na opravdu nezapomenutelný zážitek - tyhle týmy totiž nevedou žádné kompromisy a spokojí se jen s tím nejlepším.
 

Koncert Arthura v Praze je opravdovým polaskáním uší: fanoušci moc dobře znají jeho skladby You’re Nobody ‘Till Somebody Loves You a Impossible, které momentálně duní vlnami éteru. Arthur vyhrál britský X-Factor ve svých 24 letech. Jeho první singl, Impossible, se stal nejprodávanějším v historii X-Factoru (přes 2,5 millionu alb prodaných po celém světě)! Arthur letos na podzim také vydal svoji debutovou desku nazvanou James Arthur, ke které se váže jeho blížící se evropské turné.

Čeští fanoušci se mohou těšit převážně na repertoár z nového alba, na kterém hraje se svoji skvělou kapelou. Žánrově se Arthur stále pohybuje v mezích pop-rocku, ale přidává i oduševnělý blues - zkrátka samé věci, které jsou jeho srdcovky a kvůli kterým se stal miláčkem publika ve Velké Británii!

Vstupenky na vůbec první koncert téhle britské superstar seženete v síti Ticketpro a nebo také přímo v Lucerna Music Baru. V deníčcích si tedy povinně zaškrtněte datum 2. března 2014, Lucerna Music Bar!
Cena vstupenek: 440.- Kč + poplatky.

Facebook událost: facebook.com/events/218703651640617/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JAMES ARTHUR

Neděle 2. 3. 2014
Vstup: vyprodáno
Vystupují:
James Arthur (UK), Adam Mišík (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika