Bublifuk Speciál

Bublifuk Speciál

24. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V boskovickém klubu Pradelka se chystá další pokračování party Bublifuk, tentokrát jako speciální vydaním k pátým narozeninam Freefall crew.
Promo: Už tomu bude 5 let, co T-Raidr s Voodoo Pietem rozjeli první klubovku, shodou okolností právě na Prádelce. Rozhodli jsme se tedy pro náležitou oslavu, abychom tak důstojně uzavřeli naši první "pětiletku". Pozvání na party přijalo hned několik výborných djs a bude nám velkou ctí slavit 5.narozeniny právě s nimi. Co by to bylo za narozeninovou party bez narozeninového klauna? Ano přátelé, klaun bude! Po půl roce se do Boskovic vrací schranzformátor, dj HOME, a s sebou přiveze sprchu těch neostřejších beatů, co jste zatím kdy mohli slyšet.

Dalším významným hostem bude slovenský producent a dj HU, který je stájovým kolegou např. Tokyho, Bosse či Takaaki Itoha. Od něj se můžete těšit na vyloženej mazec nejenom na vlnách "slovenského techna". Excluzivně, jen u nás, vystoupí po delší době opět v battle setu ze 4 gramofonů Xbeats-Dj-Team MISCHA vs. HUBISS, technolegenda jihovýchodu naší republiky. Neméně kvalitní bude ovšem tentokrát i progressive stage. Pozvánku za gramce totiž přijal jeden z nejšpičkovějších djs českého progressive tranceu, Pražák PETR HOLMAN a už tomu budou 3 roky, co jste ho na naší akci mohli slyšet naposledy.

Je zárukou velmi kvalitní muziky a všem, komu nebudou sedět ostré beaty na technostagei bude Holmi tím pravým osvěžením. V lineupu nebudou chybět tradičně djs ze spřáteleného booku Futuristic Svitavy - JOSHEK, Grenshaw, Oci a Hontza; RedSun dj-team Multivitamin Ass* okresního dje roku, dj Mort`n, a Crofta. Nesmím zapomenout na dje Reyka, který je čím dál tím více zárukou těžké kvality, nebude chybět ani společný set zakladatelů - T-Raidra a Voodoo Pieta, které doplní živými bicícmi Dostja. A ke slyšení bude také houseový Flower, tranceový Bengi, birminghemský zabiják Sven Lucius, groovy Werty a nováčci Cruz & Nita.

bublifuk
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika