White Lies si přivezou support z Kalifornie

White Lies si přivezou support z Kalifornie

14. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Když posloucháte Stand Up od dua z Los Angeles nazvaného In The Valley Below, je to jako poslouchat číslo 7 v americké hitparádě. Je to chytlavá pecka, která vás dostane a nepustí - trochu Haim, trochu Bangles, hodně WestCoastové nálady - tohle dělá z  dvojice Angela Gail a Jeffrey Jacob nové fleetwoodovské duo Buckingham-Nicks, pokud by si zrovna tihle dva hráli s elektronikou.
Oba kdysi hráli v grunge kapele, ona hrála na basovou kytaru a on na kytaru. Pak se rozhodli jít jiným směrem, ale nebyl to folk ani country, i když si od obojího vzali trochu. Začali skládat a nahrávat. Pomohli jim lidé, kteří míchali desky Oasis i Lykke Li. Britské Radio 1 jim také trochu pomohlo, objevili se v David Letterman's TV show a nakonec podepsali smlouvu s firmou, u které vydává desky Lana Del Rey. 
Oba jsou posedlí albem Phila Collinse In the Air Tonight a popisují svou hudbu jako "romantickou, temnou, zpocenou, pulsující a zamlženou". Jako support nějaké britské kapely by to pro začátek znělo dobře, že? Jak opravdu znějí na živo poznají všichni ti, kdo si koupí vstupenku na koncert britských White Lies, kde se právě In The Valley Below představí jako jejich předkapela.
 

Vstupenky jsou ke koupi v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal a Tickestream a na webu www.musicbar.cz za 490,- Kč + poplatky, v pokladně LMB bez poplatku. Na místě v den koncertu za 590,- Kč.

In The Valley Below


Více info na:
www.whitelies.com
www.facebook.com/whitelies
www.inthevalleybelow.com
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: WHITE LIES

Neděle 17. 11. 2013
Vstup: 490 - 590 Kč
Vystupují:
White Lies (GB)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika