Chris.SU & SKC na Flédě

Chris.SU & SKC na Flédě

24. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
23.6. se můžete těšit na Flédu, na poslední předprázdninové vydání Break4Beats. Tentokrát se špičkou maďarské scény.
Když se řekne drum & bass, každý si vybaví desítky různých věcí. Když se řekne Maďarsko, většina lidí si představí Balaton, čardáš nebo debrecínské párky. Pokud se ale řekne drum & bass a Maďarsko, jedním dechem je ještě potřeba dodat Chris.SU a SKC.

A co mají společného kromě toho, že jsou oba z Maďarska, podílí se na pětičlenném drum & bass projektu Tactile a jejich desky vychází u prestižních labelů jako Subtitles, Hospital, DSCI4 či Commercial Suicide? Společnou cestu do České republiky; v pátek 23. června totiž hrají na Break4Beats!

x

Co od nich můžeme čekat? Hlubší, zamyšlenější, zádumčivější, odrostlejší muziku s důrazem na tvrdé bicí, hypnotizující melodie, které si, ať už chcete nebo ne, najdou cestu k vašemu uchu. Krisztian Kovacs a Gabor Nagymathe jsou opravdu tím nejlepším, čím se může maďarský drum & bass pochlubit.

Předvede-li SKC na Flédě alespoň půlku z toho, co je ke slyšení v jeho dubnovém mixu z „Města lázní“ Budapeště speciálně pro vydavatelství Commercial Suicide, nejen hudební fajnšmekři budou spokojeni. Chris.SU ale nebude stát stranou a přihlížet! Poskytne stejně parket drásající mix? Nenechá se zahanbit svým starším spolupracovníkem? Věřím, že ne! Před námi se tak opět otevírá cesta k trošku jiné Break4beats, z Karpatské kotliny k nám totiž dorazí více než jen příslib čerstvých hudebních zážitků!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika