Indigo a Kettenakarussell v Crossu již v sobotu

Indigo a Kettenakarussell v Crossu již v sobotu

19. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Volnej Průběh Crossem je za dveřmi, Indigo a Kettenakarussell vystoupí v Praze vystoupí již tuto sobotu 23. listopadu 2013. Nabízíme vám profily obou hlavních hostů.
Indigo patří k umělcům, které těžko zasunout do příslušného šuplíku. Od roku 2008, kdy vydal první singl, elegantně brousí hranice žánrů, tvoří rovně, zlomeně, 0 - 110 - 170 bpm. Pěkně to ilustruje rozpětí labelů, kde Liam vydává: Exit, Tectonic, Auxiliary Brownswood, Samurai, Mindset a samozřejmě Apollo. Pokud bychom jeho tvorbu měli popsat jediným slovem, nedostaneme se dále než k označení electronica.
 

Jestliže jeho parťák Synkro útočí nasládlými a líbivými melodiemi, Indigo nabízí spíše rafinované a temněji laděné nálady. Jako mnoho našich hostů, i on se z domácího studia dostal díky dBridgeovi, Instra:mental a jejich Autonomic Podcastu. Díky nim získal drumandbass opět důvěru náročnějších posluchačů a Indigo byl jedním z těch, kdo se na prozkoumávání nových oblastí této hudby zásadně podíleli.

Indigo

Zároveň s tím však operoval na nižším tempu, ať už na labelu Mindset, který provozuje společně se Synkrem, nebo jako tajemný projekt Akkord oscilující mezi dubstepem a technem. Liam má však za sebou i nedávné vystoupení po boku Ulricha Schnausse, nejnověji se upsal značce Apollo, sublabelu kultovních R&S records.

Za názvem Kettenkarussell stojí dva němečtí producenti. Herr Koreander a Leafar Legov. Jak je známo, oba dva jsou podepsaní pod ambiciózním a respektovanýn vydavatelsvím Giegling sídlícím v Weimaru.

Kettenkarussell

Kromě dvou epíček vydanných v letech 2009 a 2010, se oba intenzivně věnují svým sólovým projektům. Jejich tracky pod různými pseudonymy našly místo na domovské značce Giegling, dobrým příkladem je kompilace Futur II . Zároveň pravidelně cestují takřka po celém světě, kde prezentovat svoji jedinečnou live show. Kdo zažil, ví o čem je řeč.
 

Kettenkarussell jsou jednou z mála dvojic s opravdu originálním a tvůrčím přístupem. Umějí vytáhnout potřebné vzorce a spustit vše ve zprávný okamžik. Dokážou opravdu obrovské věci s minimem zvuků. Dodávají tomu něco, co je neopakovatelné a ryze jejich vlastní. Jsme opravdu rádi, že se můžeme podělit o nevšední zážitek.

Volnej Průběh Crossem 06 - 23. 11. 2013
vstupné: do 21 hodin 50 Kč/po 21 90 Kč

Volnej Průběh stage:
Indigo (Apollo/Exit records, UK)
Nika 77, Touchwood, Stanzim, Rade, AhZ, Nitrous (Volnej Průběh)

Shotgun Stage:
Kettenkarussell live (Giegling records, DE)
dj Konstantin (Giegling records, DE)
Click Joe, Eva Porating (MUAH)
Mooris, Luckyboi (Shotgun)

www.facebook.com/volnej.prubeh

Dodal: Ondřej Golis
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOLNEJ PRŮBĚH CROSSEM

Sobota 23. 11. 2013
Vstup: 50 Kč do 21:00, potom 90 Kč
Vystupují:
Indigo (UK), Nika 77, Touchwood, Stanzim, Rade, AhZ, Nitrous, Kettenkarussell live (DE), DJ Konstantin (DE), Click Joe, Eva Porating, Mooris, Luckyboi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika