Francozská elita na United Sound

Francozská elita na United Sound

24. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Téměř po roce se na pozvání Opac Djs vrací do Prahy francouzští mistři nejen zlámaných beatů z Nancy. Pod záštitou serveru Poslouchej.net vystoupí také na akci s názvem United Sound v neděli 4.6. na houseboatu U bukanýra.
Dj Zvanko spoluzakladatel Ellipse Sound Systemu, jako dj vystupuje téměř dvacet let a to po celém světě. Dokonce se představil i Roxy na novoroční noci v době, kdy se tento významný klub rozjížděl. Ve svých setech se dokáže přizpůsobit jakémukoliv stylu, neboť je zároveň fanatickým sběratelem vinylů. Na akcích United Sound předvede svojí převážně breakbeatovou tvář.

zvanko

Dj Chris hraje také v Ellipse Sound Systemu, který sídlí v Nancy. Je xcelentním djem hrající převážně breakbeat a house po celé Francii. Jeho fanatizmus a nadšení pro djing je občas až zdraví škodící, nicméně Chris za mixažním pultem je unikátní podívanou a hlavně fascinující poslech.

Chris

Dj Nitram hraje se soundsystemem Librins`pi a je představitelem klasického nuskool breakbeatu. V poslední době se kromě hraní věnuje také promotérské činnosti. V lednu tohoto roku vystoupili na jedné z jeho akcí Opac Djs v klubu Le Totem v Nancy.

nitram

Dj Nikotik a Dj Will jsou představiteli soundsystemu Anti-t Nokturne. Jejich společným rysem je velmi energické podání mixování. Rádi vystupují společně a spíše než k breakbeatu inklinují k rychlejšímu junglu a DnB, takže pondělní akce ve Swampu, která bude ve zlámaným rytmu s rychlostí okolo 180 BPM, bude převážně v jejich režii.

nikotik



united sound
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika