Dj Vadim a Yarah Bravo v Lucerna Music Baru

Dj Vadim a Yarah Bravo v Lucerna Music Baru

21. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve středu 18. 12. v Lucerna Music Baru dopadne Android Asteroid. Bude to hudební úkaz. Zbude jen kráter. Přijďte na něj mrknout. Když jen kvůli němu přiletí i Vadim a Yarah Bravo z Londýna i dj Robot z Letný, je snad jasný, že tenhle neopakovatelný div bude stát za to, ne?
Jasný. Abbey Road. A Red Bull Studio. A Londýn. A all stars sestava muzikantů. A hosti DJ Vadim a Yarah Bravo a Robot... Možná už je to nafouklý moc, co? Ale někdy holt může i suchý výčet faktů a konstatování skutečností vypadat jako chvastounské stavění na odiv. A je zcela zásadní rozdíl, když někdo někde nahrává kvůli tomu, co tam umí a aby pak mohl pouštět a hrát výsledek, protože by to tak jinde nenahrál. Anebo když někdo někde nahrává kvůli tomu, aby měl fotku do turistického alba „Já a… na místě XX“ a nabil vostrejma na vyprávění za dlouhých zimních večerů.

Android Asteroid

Všechno naopak. Ale opravdu všechno. Pokud je všechno blbě. Pokud to všichni berou za špatnej konec, zkusili to Android Asteroid vzít za ten druhej a uvidíme, co se stane… A ono už se děje. Vysněný nahrávaní v Londýně proběhlo. Dopadlo skvěle, video z jeho první části už budí vášně a sympatie na síti. Blíží se křest celého video dokumentu Mission To Abbey Road v úterý 3. 12. v Bio OKO. Brněnské publikum v Blink Popup Klubu odpadlo nadšením. A hlavně: teď se to blíží celý naživo a v úplně nejplnější plný parádě. Napětí je ve vzduchu. Všichni jsou jak na trní. Ptáci jsou v trní. Zlatý slavíci přestali zpívat. Nejdříve jela pražská parta do Londýna a přesně o 4 měsíce později - ve středu 18. prosince si zase udělá takovej malej Londýn v Lucerna Music Baru. Android Asteroid + DJ Vadim & Yarah Bravo a DJ Robot.

Android Asteroid Abbey Road

Jak to celý proběhne? Že party mašinu nastartuje a do provozní teploty dostane DJ Robot, to je asi jasný. Pak přijde to hlavní – koncert Android Asteroid. A DJ Vadim s Yarah Bravo se potáhnou kvůli jedné pecce? “Surrounded“ je sice skvělá záležitost, ale i tak by to byla blbost. DJ Vadim a Yarah Bravo převezmou po koncertě AA otěže a jejich společná show bude taková afterparty celého intergalaktického večírku. Což jde, ne?
 

Takže ještě jednou: Středa 18. 12. 20:00 Lucerna Music Bar Praha , Android Asteroid, DJ Vadim, Yarah Bravo a DJ Robot.

Facebook událost: facebook.com/events/252371118247518

Více informací na: www.musicbar.cz

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ANDROID ASTEROID + DJ VADIM A YARAH BRAVO

Středa 18. 12. 2013
Vstup: 250 - 300 Kč
Vystupují:
Android Asteroid (CZ), DJ Vadim a Yarah Bravo (UK), dj Robot (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika