Tak šel čas s pardubickou Christmas party

Tak šel čas s pardubickou Christmas party

29. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
25. 12. rozduní pardubické výstaviště ABC již 14. ročník Christmas party, na které se letos představí francouzský producent Olivier Giacomotto, kosmičtí jezdci Space Djz, Ladida, Chris Sadler, LayDee Jane, Toky nebo Džejár. Pojďme ale zapátrat trochu v minulosti a připomenout si historii této akce.
Christmas party za dobu své existence “odkojila” téměř dvě generace clubberů a právem se řadí mezi nejstarší pravidelné eventy v České republice.

Christmas Party 2000

První díl tohoto eventu proběhl v prostorách KC Lorec v roce 2000 a představila se na něm dnes již legendární formace Toky (SK), Agent, Aiffel, Igor Pataky, Coitus Exitus, Džejár, Lord Space a Tom.

Christmas Party 2001

Následující rok zavítali na tento event, který navštívilo více jak tisíc party people, první zahraniční hosté, kterými byl belgický techno jezdec Xentrix a španělský producent Christian Wunsch.

Christmas PArty 2002

Na počátku nového tisíciletí bylo techno na domácí taneční scéně ve svém rozpuku, tudíž není divu, že i v roce 2002 kromě domácího line-upu ozdobili Christmas party zahraniční umělci, kterými byli Paul Mac z Velké Británie, jeho krajan Inigo Kennedy, kanadský Jeff Milligan nebo Luke Sun.

Christmas PArty 2003

Vánoční mejdan s pořadovým číslem 4 clubbery opět nezklamal. Do kutnohorského KC Lorec přijíždí britská legenda Craig Walsh, která předvedla svůj um a ukázala techno jízdu jak se patří!

Christmas PArty

Agentura DC Promo nešetřila našlapaným vánočním line-upem ani další rok, kdy se za mixem představila formace The 65D Mavericks Live a oblíbený Jeff Milligan, kromě kterého zahráli také Tibor, Dalo nebo Toky.

Christmas PArty 2005

Poslední Christmas party v KC Lorec proběhla v roce 2005 a pozvání na ní přidal španělský matador Oscar Mulero, živák si zde odbyl jeho krajan Reeko a pozadu nebyla ani domácí sestava vystupujícíh.

Christmas PArty

V roce 2006 přivítal Christmas party prostor pardubického L-klubu, dnešního výstaviště ABC a zároveň si zde svou premiéru odehrálo i populární britské duo Space Djz.

Christmas PArty 2007

Po roce 2005 si začalo techno procházet svou obměnou a tak není divu, že na nové trendy zareagovala i agentura DC Promo, která v rámci aktuálního zvuku přiváží v roce 2007 na Christmas party francouzskou špičku Technasii, brilantního italského producenta Mark Antonia a japonského jezdce Takaaki Itoha.

Christmas PArty 2009Christmas PArty 2009Christmas Party 2010Christmas PArty 2012

Marco Bailey, The Advent, Mark Eg, Space Djz, Tommy De Clerque nebo Christian Varela – to je stručný výpis headlinerů, kteří se objevili na tomto vánočním eventu od roku 2008 do roku 2012 a o jejich support se postarali domácí vystupující z řad českých matadorů, současné djské špičky a nebo talentů budoucích let.

Christmas PArty 2013

Stejně tak tomu bude i letos na 14. ročníku tohoto eventu, na který zavítá Olivier Giacomotto (FR), kosmičtí jezdci Space Djz (UK). Mimo těchto zahraničních hostů se můžete těšit na slovenského Tokyho, zdomácnělého angličana Chrise Sadlera, Ladidu, LayDee Jane, Džejára, Enrica, Subgatea, Michaela C, Jaqullin, Revise a celou řadu dalších!

Více informací na:  www.christmasparty.cz

Vstupenky si můžete stále kupovat v síti Ticketportal.

Dodal: Petr Dzingel alias Džejár, Dance Club Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHRISTMAS PARTY

Středa 25. 12. 2013
Vstup: 260 Kč v předprodeji
Vystupují:
Olivier Giacomotto (FR), Space DJz (UK), Ladida, Chris Sadler, LeyDee Jane, Toky, Džejár aka Roger Venzent, Jaqullin, Enrico, Michael C, Subgate, Revis, TGT Live, Adam Jensen, Dj Elite, Vj Martin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika