Laurent Garnier ovládne lednovou Roxy

Laurent Garnier ovládne lednovou Roxy

03. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Do pražského klubu Roxy v lednu zavítá legenda elektronické hudby, hudební experimentátor a umělec v pravém slova smyslu - Laurent Garnier. Tento charismatický Francouz předvede českému publiku netradiční 3 hodinový dj set.
Každý z fanoušků kvalitní elektroniky již jeho jméno slyšel a je mnoho takových, kteří měli čest ho vidět naživo jako dje, frontmana kapely nebo jednoho z projektu LBS. Ať tak nebo tak jméno Laurent Garnier je vytesáno zlatým písmem do pomyslné síně slávy taneční hudby stejně jako tracky The Man With the Red Face a Crispy Bacon.
 

Hudba a její přednes publiku Laurenta provází už od jeho dospívání, kdy z kazet hrával na školních večírcích a po útěku před vojnou do Anglie ho uchvátila rodící se UK housová scéna okolo legendárního klubu Hacienda. Tam se také v roce 1987 stal rezidentem pod jménem DJ Pedro. Po svém návratu do Francie na počátku 90. let rozjel v klubu Rex pravidelné akce Wake Up. Brzy se začal věnovat i produkci a s pomocí labelu FNAC vydal v roce 1991 svůj první release French Connection. Po krachu labelu se rozhodl založit si s parťákem Ericem Morandem jejich vlastní pod jménem F Communications, na kterém vydal většinu ze svých sedmi studiových alb. Pod tímto labelem vydali za více než 15 let mimo Garniera alba i další francouzští producenti jako Avril, Mr. Oizo nebo Saint Germain.

Laurent Garnier

Těžko soudit, co dělá z Laurenta Garniera již přes dvě dekády jednoho z nejžádanějších djů a producentů planety. Snad je to jeho schopnost posouvat zvuk stále dál nebo jeho živá vystoupení, během kterých se z klubů stávají explodující sopky energie, ať už jako DJe, člena live djského seskupení (LBS) nebo jako frontmana kapely. Nejspíše to bude kombinace toho všeho ve spojení s obrovským charisma a schopností být vždy o krok dál. Jakmile Laurent Garnier vystoupí na stage, v momentě je oddaná horda partypeople ochotná následovat svého umělce kamkoliv na jeho cestě do hlubin a zákoutí taneční hudby.

V minulosti bylo každé z jeho vystoupení v České Republice  událostí, na kterou přítomní těžko zapomínají. Lednové vystoupení nebude v tomto jistě výjimkou. Těšíme se na speciální 3 hodinový set.

Facebook událost: facebook.com/events/427292954037587

Více informací na: roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LAURENT GARNIER

Pátek 24. 1. 2014
Vstup: 390 Kč v předprodeji
Vystupují:
LAURENT GARNIER (FR), Loutka, Subgate, chill out djs : Dan Cooley (radio 1), Cubik
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
robo
03. 12. 2013 | 19:14:02
+0 | -0
listek uz mam..ale ten promo text je vazne vic nez tragickej...

03. 12. 2013 | 17:56:23
+0 | -0

Míra

díky za připomínky, jde o tiskovou zprávu Roxy, ne náš text...
Míra
03. 12. 2013 | 17:24:24
+0 | -0

Garnier

Děkujeme za informace, přestože hodně zkreslené.

"Netradiční 3h set"? Vtipné!

"Těžko soudit, co dělá z LG již přes dvě dekády jednoho z nejžádanějších djů a producentu planety". Ještě vtipnější.



Dále "No comment".

SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika